Satu Islannista – sunnuntaikävely tulivuorelle

Olimme vappuviikonloppuna ukon kanssa 24 tunnin hotellilomalla. Kävimme kotiinpaluun aamuna hotellin lähitienoilla rauhallisella kävelyllä Harmaiden Housujen (Grábrók) kraatterilla hengittelemässä raikasta ulkoilmaa. Sanat eivät oikein riitä kuvaamaan tuon paikan hienoutta ja maisemaen avaruutta. Niinpä tein siitä videon!

Olen jo pidempään tehnyt reissuiltani lyhyitä videopätkiä omaksi muistoksi eli pidän eräänlaista videomuotoista matkapäiväkirjaa. Videopätkistä on hyötyä matkajuttujen kirjoittamisessa: videon kautta muistan asioita ja yksityiskohtia, jotka eivät välttämättä näy kuvissa ja joita en ole tullut kirjoittaneeksi muistikirjaan. Videopulinoita on sitä paitsi hauska katsella jälkeenpäin ja palata hetkeksi matkan tunnelmiin, ääniin ja ilmapiiriin.

Viime aikoina olen miettinyt, että näitä lyhyitä matkaseikkailupätkiä voisi alkaa vähän leikellä ja koota Youtubeen muidenkin Islannin-matkaajien iloksi. Kun tästä kesä selkenee, säät lämpenee ja kotimaanmatkailu yleistyy, näitä Satu Islannista -juttuja saattaapi ilmestyä lisää. Ellei nyt suuri joukko ole sitä mieltä, että ei missään tapauksessa.

Góða ferð! Hyvää matkaa!

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö