Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vaaleanpunainen kaappi

Meidän perheessä on yksi, jonka mielestä on upeaa kiertää tavarakirpputoreja. Mun mies! Mä katselen mieluummin katalogeja netistä ja luen sisustusblogeja, kun taas ukko myllää käytettyjen tavaroiden markkinoilla, kääntelee kirjahyllyjä ja koputtelee hyllyjen kansia. Se on kyllä kieltämättä tehnyt meille kotiin monta hienoa hankintaa, joita ei olisi kaupoista löytynyt. Kiitos sen kirppisnenän ja viitsimisen, meillä on keittiössä täydellinen vihreä astia-/kuivaruokakaappi, olohuoneessa ruskea puuarkku elektroniikkaroinan säilytykseen ja vaippapöydän vieressä mosaiikkikoristeinen pikkupöytä minityötasona.

Nyt tässä kirppishulluudessa on kuitenkin otettu yksi merkittävä askel eteenpäin. Se on nimittäin ruvennut tuunaamaan!

Esikoinen tarvitsi kipeästi huoneeseensa vaatekaappia, koska edellinen vaatesäilö, vaaleapuinen lipasto meni mörssärille hoitopöydäksi. Ensimmäinen idea oli lähteä kirppikselle. Ja sieltä kaikuvan ja pölyisän hallin kauimmaisesta nurkasta löytyi kamalan värinen kapea hyllykkö, ilmeisesti alunperin kirjahyllyksi tarkoitettu kaappi. Puoliso kantoi kaapin autoon ja sieltä meidän autotalliin rempattavaksi.

Muutama hylly lähti yläosasta pois, tilalle laitettiin putki henkareille, sitten vähän hiekkapaperia ja maalikauppaan.

Ihan pätevä vaatekaappi siitä tuli! Laatikoissa on paljon tilaa ja matsku on niin painavaa, että kaappi pysyy pystyssä ilman seinään kiinnittämistä. Sinne mahtuvat kaikki viisivuotiaan vaatteet, harrastuskamat ja osa leluistakin.

Värivalintahan ei tullut yllätyksenä. Esikoinen kun sai lähteä itse mukaan maaliostoksille. Ja saihan siinä mutsikin yhden vapaan illan, kun nuo päättivät maalata kaapin kahdestaan. On tämä sistaminen sitten kivaa!


15 Comments

 • Rebekka

  Hei Satu! Kiitos hyvästä blogista. Hurahdin Islantiin viime keväänä ja on kiva seurata arkeanne ja maan meininkiä. Täysin artikkeliin liittymätön juttu, mutta mikseivät postauksesi enää aukea kokonaan Feedlyssä? Joudun avaamaan jutun aina selaimessa ja se on hieman ärsyttävää. Aika usein jätän painamatta linkkiä, koska se on niin hidasta. Voisitko muuttaa asetuksia niin, että koko postaus kuvinee näkyy Feedlyssä?

  • jayja

   Sama juttu bloglovinissa kaikilla tän suomen blogimedian blogeilla. Mietin että onko kyseessä mainosjuttu, kun ne mainokset ei bloglovinissa yms. näy mutta täällä näkyy? Harmi, kun itelläkin jää monet nykyään lukematta kun ei jaksa klikata.

  • Anonyymi

   Sama minulla! Luen blogeja Feedlyn kautta ja nykyään aika monet jutut jää lukematta sen takia ettei niitä voi lukea suoraan Feedlyssä.

  • Satu Rämö

   Mä en edes tiennyt mikä Feedly on…
   Bloglovinin tiedän, ja mä luulin että tää näkyis siellä. Hm.
   Selvittelen asiaa, miten tuon saisi toimimaan. Kiitos kun otitte tän esille, niin dinosauruskin oppii 🙂

  • TuuliaK

   Täällä myös yksi komppaa. Toinen ärsytys (kun nyt tällä tiellä ollaan) on että vaikka sitten feedlystä avaisikin sen yhden (suomen blogimedian) jutun, niin edelliseen tai seuraavaan ei useimmiten ole suoraa linkkiä jutun ylä- tai alareunassa. Etenkin mobiililaitteella tosi ärsyttävää. Täytyy siis laittaa selain kiinni, mennä feedlyyn, avata seuraavan jutun otsikko, avata nettilinkki ja taas odotella täyden sivun lataamista (tai vielä yksi painallus: avata sivun mobiili- tai feedlyversio, ja jos on onnea niin feedly ei kaadu tähän…).

   Muuten kyllä komppaan sun blogia ihan täysillä! Vika tuntuu olevan kaikissa Blogimedian blogeissa samoin. Argh. Tai onkohan tämä ajateltu featureksi (enemmän kuin bugiksi), niin että mainostajatkin saa sisältönsä näkyviin, kuten joku muukin jo ehdotti. Käyttäjälle joka tapauksessa selvä bugi.

  • Satu Rämö

   No voi fak.
   Ei kuulosta kovin hyvältä lukijan näkökulmasta. Pystyyks sen Feedlyn kautta avaan ja lukeen kuitenkin hyvin muita blogeja?

   Voi olla joku mainosjuttukin – mä en tiedä… Selvitän asiaa 🙂

  • Inka Partanen

   Oletan, että tuo on ollut tietoinen ratkaisu. Kun joutuu klikkaamaan, tulee klikkejä (todellakin :D) eli mainosnäyttöjen määrä kasvaa. Teknisesti kyse on siitä, minkälaisen Rss-syötteen alusta antaa ulos. Esim. WordPressissä voi valita full textin tai lyhyemmän vaihtoehdon.

 • Anonyymi

  Apua, kuulosti tutulta. Sama juttu meilläkin, mies tykkää sisustaa ja minua ei voisi juuri vähempää kiinnostaa niin kauan kuin pakolliset huonekalut jossain vaan on. Toisinaan kun tulen kotiin se on rymsteerannut koko kämpän uuteen järjestykseen, toisinaan siellä on uusi blandista bongattu sohva tms. Kaiken tämän olen ihan valmis kestämään, mutta siinä vaiheessa kun ne kirjahyllyt on TAAS pakko siirtää uuteen paikkaan ja minut nakitetaan kirjansiirto-operaatioon alkaa hieman vanne kiristää…

  ~Aino

 • Anna K

  Mulla on sama ongelma kuin Rebekalla. Sama juttu koskee myös Project Mamaa ja Lähiömutsia. Ei iso vaiva, mut varsinkin kännykällä ärsyttävää. Pliis, korjatkaa, kun nää blogit on niin huippuja!

 • Surku

  Mulla oli pitkään ongelmia vaaleanpunaisen kanssa, vaikka se varhaislapsuudessa olikin yksi lempiväreistäni. Mutta nyt oon ihan kade noin hienosta vaatekaapista! 😀 (terv. nim. pastellitukkani näyttää about samalta kuin tuon julisteen hiirineidolla..)

  Ovatkoo suomalaiset ja islantilaiset kirpparit about samanlaisia vai onko siellä jotain erityisiä islantilaisia piirteitä? Ööh mitä se nyt sitten ikinä tarkoittaakaan – tämä kuulosti vähän siltä kuin olisin yrittänyt kysyä, vaihdetaanko siellä hylkeennahkatohveleita laavakivikoruihin. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *