Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Anna joululahjaksi seikkailu

Marraskuu lähenee loppuaan (selvisimme hengissä, huh) ja joulu lähenee (hurraa!). Omia suosikkilahjojani ovat aina olleet kirjat: printatut, sähköiset ja äänikirjat kaikki samalla viivalla. Dekkaria, syvällisempiä tarinoita, oivaltavaa mutta viihdyttävää asiaproosaa mistä tahansa aiheesta ja ehkä joku hc-tietokirjojakin, jos aihe vain kiinnostaa. Hyvät lastenkirjatkin ovat enemmän kuin tervetulleita – niitä on hauskaa lukea esikoiselle.

Tästäpä oiva aasinsilta pieneen mainokseen! Vuoden 2015 matkakirjaksi valittu kirjoittamani Islantilainen voittaa aina on nyt mahdollista tilata kauttani joululahjakirjaksi hintaan 29 €. Tavallisesti myyn itse kirjaa vain ulkomaille ja annan kivijalka- ja verkkokirjakauppojen hoitaa myynnin Suomessa. Näin joulun lähestyessä haluan kuitenkin tarjota kirjaa omistuskirjoituksella myös suomalaisille ostajille.

Mitä? Oiva joululahja matkakirjoista, Islannista, tarinoista tai arjen seikkailusta kiinnostuneelle kirjojenystävälle: Islantilainen voittaa aina – omistuskirjotuksella, tietysti. Halutessasi kirja tulee valmiiksi lahjapakettiin käärittynä.

Mitä maksaa? 29 € sisältäen postikulut, paketoinnin, omistuskirjoituksen ja pienen islantilaisen yllätyksen.

Miten voi ostaa? Tilauksen voi laittaa sähköpostilla: satu (ät) suomi (piste) is. Tilaus on jätettävä postin aikataulujen takia ennen 12.12.

PS. Kirjaa saa tilattua Suomeen 19 euron hintaan Adlibriksestä*, mutta siihen ei siis sisälly omistuskirjoitusta tai sitä pientä islantilaisylläriä 😉

*) Affiliate-linkki

14 Comments

 • Mira

  En tainnut koskaan antaa palautetta kirjasta jonka ostin silloin kesällä Muumilenkkareiden kylkiäisiksi (Nekin on muuten hyvin palvelleet, Selfossin Kronanista löytyi viimeiset geelipohjalliset joiden kanssa ne on just eikä melkein sopivat! Kun ulkoilutan niitä lähtee täällä Amsterdamin keskustassa aina japanilaiset turistit kävelemään laumana perässä :P). Näin ex-islanninsuomalaisena lukukokemus oli tietysti mahtava ja nostalginen, mutta ennenkaikkea se avasi aika paljon asioita joita en koskaan siellä asuessani ajatellut tai pohdiskellut. "Ai siksikö?! No tietenki! Oho, empä koskaan hoksannut!" Tykkäsin myös eri lukujen teemoista ja miten ne soljuivat sujuvasti henkilökohtaisten kokemusten ja tarinoiden ja kylmien faktojen välillä. Iso peukku tältä lukijalta ja toivottavasti jatko-osaa on joskus vielä tulossa! 🙂

 • Anonyymi

  Vinkkinä hyvä lastenkirja jos Kunnaksen tuotanto vaan uppoaa teidän makuun. Kunnakselta on ilmestynyt uusi Kesä Koiramäessä -kirja. Koiramäelle tulee kesänviettoon kaupunkilaispoika ja Koiramäen lapsien kanssa seikkaillessa tulee tutuksi vanhat suomalaiset perinteet, luonto ja erilaiset eläimet. Hankkisin tämän itsekin jos lähipiirissä pyörisi pieniä lapsia, suomessa tai ulkomailla. Ulkosuomalaiselle varmasti vielä ihan erilailla hauska lahja kun suomessa asuvalle lapselle.

  • Satu Rämö

   Mä tykkään kamalasti Mauri Kunnaksen piirroksista ja kirjoista, meillä on niitä muutama. Mutta oakko sanoa että 5-vuotiaalle lapselle lukevan aikuisen näkökulmasta ne ei toimi – ovat liian "pitkiä". Yhdessä kuvassa tapahtuu järjettömän paljon ja lapselta häviää punainen lanka ennen kuin päästään seuraavalle aukeamalle. "Editoin" lennossa – siis lyhennän tekstiä, yksinkertaistan tarinan etenemistä ja korostan juonikohtia. Itsekseni tykkään kyllä niit selata, aukeaman kerrallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *