Mummo meni Snapchatiin

Snapchat on kuulemma ensisijaisesti teinien kansoittamaa tonttia, jossa alle kaksikymppiset lähettelevät toisilleen rakeisia videopätkiä ja sutaisten otettuja hassuja kuvia. Kolmevitosena edustan palvelun mummokerhoa ja olen ihan pihalla siitä, mitä siellä kuuluu tehdä. Yhtä pihalla kuin puutavarakaupan itsepalveluosastolla, missä pitäisi tietää, mitä eroa on hiotulla rimalla ja lakatulla lankulla. Ja juuri siksi päätin mennä Snapchatiin hortoilemaan – yhtä haahuilua nämä lähikuukaudet sohvan, jääkaapin ja kylpyhuoneen parissa ovat joka tapauksessa.

Sekalaista perhe-elämää Reykjavíkissa löytyy siis nyt myös Snapchatista. Tunnukseni on sama kuin Instassakin eli satu_reykjavik.

Jos arjen sekoilu kotisohvalta kuulostaa sisällöltä, joka kiinnostaa, tervetuloa sinne. Ajattelin viihdyttää itseäni pölöttämällä palveluun editoimatonta videokuvavirtaa ja niitä tärähtäneitä bad hair day -otoksia, joita ei kehtaa Instagramiin laittaa. Sen lupaan, etten laita lähiotoksia kakkavaippojen sisällöstä.  Tai järkytä alastonkuvilla.

4 Comments

 • Anonyymi

  Mä tein kans snäppitilin taannoin, mutta se on edelleen aika koskematon. Käyttis ei oo vielä ihan auennut mulle ja pelottaa, että jään koukkuun siihen. Siis lähinnä muiden snäppien kyttäämiseen.

  Mutta onpahan oma käyttis nyt varattuna, ettei kukaan pihistä sitä ennen mua! Samalla ideologialla tein twitter-tilinkin 😀

  Nyt joutuu kyllä sitten integroitumaan snäppiinkin paremmin sun takia 😛
  Hyvää arkea kotisohvalle!

  -funnypurple

  • Satu Rämö

   Mustakin se käyttis on tosi hankala! Vaikea löytää toimintoja ja ylipäätään info siitä miten kavereita lisäillään tai miten tulla itse "löydetyksi" puuttuu kokonaan. No, tässä on onneksi muutama kuukausi sohva-aikaa opetella 😀

 • Anonyymi

  Hei! Seuraisin sinua mielelläni myös snäpin puolella, mutta kohdallasi lukee vain "pending". Ilmeisesti asetuksia muuttamalla myös muutkin kuin kaverisi pääsisivät näkemään kuvasi/videosi ☺

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *