17 tuntia

Kiitos mukanaelämisestä facessa ja instassa! Täällä ollaan nyt jo ihan hyvissä tunnelmissa, mutta kyllä ei ollut helppoa tämä toinenkaan kerta. Huh. 17 tuntia avautumista, yksi huti epiduraaliasennus, yksi onnistunut asennus ja muutaman tunnin ajan sellainen olo, että kehosta tulee ulos säkillinen vesimeloneita.

Olo on siihen nähden – köh – varsin erinomainen. Tarkempi raportti seuraa ihan lähipäivinä. Eli sukupuoli, mitat, repeämiset ja muut jännät yksityiskohdat seuraa sitten kun sukulaisille ja ystäville on ensin infottu. 🙂
PS. Meikäläisen panos maapallon väestön kasvattamisessa oli sitten tässä. Ugh. 
Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Parisuhteen strategiapäivät

atja kirjoitti tosi hyvin parisuhteesta liittyen tähän viime päivinä käytyyn “kuka vedettää ketä” –keskusteluun. Se on mielestäni juurikin näin: “Parisuhde on kahden aikuisen ihmisen välinen

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö