Raskausviikko 26

Tällä viikolla kaikki raskauteen ja perhekoon kasvamiseen liittyvä konkretisoituu. Vyölaukku on nimittäin alkanut venyä. Tätä vatsaa ei voi enää vetää sisään eikä sitä voi laittaa tukevan illallisen piikkiin. Tuntemattomammatkin alkavat huomata. Yläkerrassamme asuva naapurinmummo pistää ensimmäistä kertaa merkille, että olen raskaana, ja tietysti onnittelee. Päiväkodin eteisessä lapsen tarhakaverin äiti epäillen kuiskaa, että kehtaakohan hän kysyä, mutta olenkohan raskaana. Alakerrassamme asuva espanjalainen opiskelijatyttö tulee kauppareissulla vastaan ja kiinnittää riemastuen huomion mahaani: ”Sulla on niin ihana mies, että mahtavaa että saatte toisen lapsen!” Kiitän kommentista.

Pakki paisuu. Vasemmallta ylärivistä: rv22, rv24, rv25,  rv26 

Jos vauva syntyisi nyt, se voisi jo selvitä. Se on tasapainottava tieto.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *