Kaikki Mádaran tuotteet -40 % ja paksuilijan valinnat

Olen nyt raskausviikolla 26 (raskausviikkosarja kuroo itsensä kiinni kahden seuraavan viikon aikana – lupaan!). Mahani on ollut tähän asti aika pieni ja paino nousi aluksi pelottavankin hitaasti, mutta se on kuulkaa ohi nyt. On tapahtunut pullahdus. Sitä on seurannut ihon venyminen, järjetön kutina, suonikohjut – lupaan että en laita lähikuvia – ja päivittäiseen käyttöön otetut seksyt tukisukat.

                                              Yhteistyössä Mádara / Natural Goods Company ja Suomen Blogimedia

Juu tätä ei vedetä enää sisään.

Yritän minimoida ihovauriot ja vähentää kehon kutinaa parhaani mukaan. Siis kuivaharjaan, kosteutan, kuivaharjaan, kosteutan ja kosteutan vielä vähän lisää.

Tämän raskauden olen vetänyt Mádaran ihonhoitotuotteilla. Otan tämän ihonhoitoasian esille nyt, sillä vinkiksi teillekin: Mádaran verkkokaupassa alkaa keskiyöllä superale: kaikki verkkokaupan tuotteet 40 %:n alennuksessa. Yli 50 euron tilauksissa lähetys postikuluitta. Yli 60 euron loppulaskulla kaupan päälle tulee yli 30 euron arvoinen SOS-tehokosteusvoide kaikille ihotyypeille (50 ml). Ale kestää vain 2.6. eli puoliltaöiltä puolilleöin Suomen aikaa.
Viimeiset kolme kuukautta olen öljynnyt itseäni Kiinteyttävällä vartaloöljyllä (200 ml). Se levittyy hyvin, tuoksuu siedettävälle ja yksi pullo riitti päivittäiskäytössä kaksi kuukautta. Toukokuun alussa hankin kakkospullon ja siitä on vielä reilusti jäljellä. En tiedä, miten muovaavaa ja tehokasta yksikään öljy voi olla, mutta ainakaan toistakseksi raskausarpia ei ole ilmestynyt. Ainakin tämä hillitön kosteuttaminen pitää suihkunjälkeisen järjettömän kutinan jotenkuten aisoissa.
Nooran Pihlajavoidetta Pihlaja Daily Defence 60 ml olen käyttänyt käsiin ja jalkoihin ja täsmähoitona päiväaikaan. Vatsan iho kutisee aamurasvauksesta huolimatta kesken työpäivän niin jumalattomasti, että sitä on pakko poistua rasvaamaan vessaan, joinain päivinä jopa tunnin välein. Pihlajavoide kuivuu nopeammin kuin tuo vartaloöljy, joten se on kätevä työpäivän kosteuttaja. Pienen kokonsa takia puteli kulkee mukana käsilaukussa.
Raskauden edetessä myös naamani on kuivunut entisestään. En tiedä johtuuko se kevääntulosta, kasvojen turpoamisesta ja ihon venymisestä vai jostain muusta. Mutta mikään tavallinen päivärasva ei kuitenkaan enää riitä. Olenkin nyt viime viikot levittänyt joka aamu naamalle saman sarjan Uudistavaa yövoidetta.  Jännä juttu, että tuo yövoide ei kuitenkaan riitä yövoiteena. Yökäyttöön tilasin Mádaran kuulemma järeimmän kasvokosteuttajan eli Soothing Hydration kasvoöljyn. Sen normaalihinta on melkein 50 euroa, mutta muutaman viikon käyttökokemuksella arvioisin putelin riittävän ainakin kuudeksi kuukaudeksi. 
Öljyän itseäni niin maanisesti, että se kuuluu ja ehkä myös näkyy koko kortteliin (varsinkin kun meillä on suurin osa ikkunoista kadulle päin). Lapsi haluaa tietysti läträtä öljyllä perässä. Koska en halua kivilattiastamme hengenvaarallista luistelurataa, hankin kersalle oman voiteen eli lapsille suunnatun kookos- ja öljyrasvan (Cocoa and Plum Creamy Oil, 85 ml).
Lapsi ilahtui kovasti omasta putelista. En tiedä mistä hän kommenttinsa keksi, mutta se tuli ensimmäisen kokeilukerran jälkeen suoraan sydämestä: ”Ihanaa luksusräkää!”
Jatkamme rasvaamista.
Jos ihonhoitotuotevalikoimasi kaipaa täydennystä, suosittelen hyödyntämään tämän tarjouksen. Kauppiaana tiedän, että 40 prosentin alen jälkeen ei paljoa katetta myyjälle jää. Eli halvemmalla näitä tuotteita tuskin voi saada.
Kertauksena vielä:
Mádaran verkkokaupassa tiistain 2.6. ajan:
– kaikki tuotteet -40 %
– jos tilauksen arvo yli 50 €, ei postikuluja
– jos tilauksen arvo yli 60 €, ei postikuluja ja kaupan päälle  SOS-tehokosteusvoide kaikille ihotyypeille (50 ml), arvo 32 €. Tästä tuotteesta ei ole omakohtaista kokemusta, mutta kyseessä lienee siis kosteuttava päivävoide kasvoille.

11 Comments

 • Anonyymi

  Mistäköhän tuommoinen hillitön kutina johtuu? On kyllä taatusti ärsyttävää….Itse olen ollut neljä kertaa raskaana eikä mulla ole koskaan ollut tuommoista vaivaa. Mutta kaikkea muuta kyllä 😉

  • Satu Rämö

   Oon googlannut itseni kipeäksi, mutta en ole tullut yhtään fiksummaksi. Monet sanoo että se johtuu siitä kun iho venyy, ja toisaalta se voi olla myös yksi oire jostain raskaudenaikaisesta sairaudestakin. Mutta koska muita oireita ei ole, niin oon sitten epäillyt sen johtuvan tuosta venymisestä.

  • Riikka

   Minä olen nyt 29 viikolla raskaana ja ajoittain vatsanahan kutina on kyllä tosi inhottavaa. Olen huomannut että se on myös pahempaa joinain viikkoina kuin toisina – ehkä mahan kasvupyrähdyksiä? En ole huolestunut koska kutina on vaan tuossa vatsan alueella, iholla joka venyy ja venyy. Olen ymmärtänyt että koko vartalon ihon kutina voisi merkitä raskausmyrkytystä. Mutta siis joo – mulla ollut tuo sama Madaran öljy käytössä, se kosteuttaa pitkään mutta silti välillä kesken työpäivän voi joutua hieromaan jotain työpaikan käsirasvoja navan ympärille;) Ja suonikohjuja täälläkin, miten ihanaa :/

 • Mama Elf

  Tiedän, että tää on aika hippi ehdotelma, mutta jos kiinnostaa, niin voisit koittaa ihan puhdasta Shea voita. Sitä voi ainakin täällä UK:ssa ostaa netin kautta ihan kilokaupalla. Se on kemikaalitonta, tajuttoman hyvä kosteuttaja ja tulee halvaksi tällä tavalla. Sillä voi rasvata naaman ja kehon ja ipanan. Ehkä noihin työpäivänä vessassa rasvailuihin kannattaa kuitenkin pitää putkilo jotain muuta, jos on tarvetta. Mä käytän kuivaihoisena ja ihottumaisena sitä jatkuvasti. Ainoa juttu joka tarttee tehdä on sen voin sulattaminen kuumassa vesihauteessa (käy tosi helposti) ja sitten nestemäisenä siihen rasiaan tai astiaan, missä sitä aikoo pitää. Mulla n peltipurkki, jonka ostin samasta firmasta kuin voinkin.

  • Satu Rämö

   Kiitos vinkistä! Ei välttämättä ollenkaan liian hippi. Mun pitää katsoa, löytyiskö sitä täältä tundralta jostain. Usein haasteena on just se saatavuus ja nettitilaaminen tulee kamalan kalliiksi ja melkein tuplaa hinnan (tullit jne.).

  • Lintunen

   Sheavoi (myös karitevoin nimellä kulkee) on atooppisen ihon pelastaja! Meillä pojalla kuivuu posket ja sääret ihan suomuisiksi ja moni rasva kirvelee (vettä sisältävät), sheavoi ei. Likalla ja mulla taas on kädet ja jalat täynnä pieniä haavoja kun iho on aivan rutikuiva, sheavoita vaan reilu kerros ja sukat päälle, aamulla tilanne on jälleen siedettävä. Jos sheavoita ostaa valmiina purkissa, sitä ei tarvitse erikseen sulattaa, se on jo kertaalleen sulatettu. Ei tokikaan ole yhtä edullista kun "raaka", mutta helpompaa. Mä olen itse tehnyt jos jonkinlaista rasvaa ja saippuaa ja öljysekoituksia ja vaikka se on sinänsä helppoa, välillä on vaan helpompi napata valmis rasva suoraan purkista…

  • Nelly

   Haa, pitääkin itselle testata tuota! Atooppisia läikkiä reidet täys, onneksi Suomen kesässä ei kauheasti tarvitse reisiä paljastella.

  • Anonyymi

   Tuossa sun esittelemässäsi pihlajavoiteessa on myös runsaasti sheavoita – incissä heti kakkosena veden jälkeen. Vaikka eihän se tietysti oo sama asia kuin puhdas sheavoi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *