Kaikki Mádaran tuotteet -40 % ja paksuilijan valinnat

Olen nyt raskausviikolla 26 (raskausviikkosarja kuroo itsensä kiinni kahden seuraavan viikon aikana – lupaan!). Mahani on ollut tähän asti aika pieni ja paino nousi aluksi pelottavankin hitaasti, mutta se on kuulkaa ohi nyt. On tapahtunut pullahdus. Sitä on seurannut ihon venyminen, järjetön kutina, suonikohjut – lupaan että en laita lähikuvia – ja päivittäiseen käyttöön otetut seksyt tukisukat.

                                              Yhteistyössä Mádara / Natural Goods Company ja Suomen Blogimedia

Juu tätä ei vedetä enää sisään.

Yritän minimoida ihovauriot ja vähentää kehon kutinaa parhaani mukaan. Siis kuivaharjaan, kosteutan, kuivaharjaan, kosteutan ja kosteutan vielä vähän lisää.

Tämän raskauden olen vetänyt Mádaran ihonhoitotuotteilla. Otan tämän ihonhoitoasian esille nyt, sillä vinkiksi teillekin: Mádaran verkkokaupassa alkaa keskiyöllä superale: kaikki verkkokaupan tuotteet 40 %:n alennuksessa. Yli 50 euron tilauksissa lähetys postikuluitta. Yli 60 euron loppulaskulla kaupan päälle tulee yli 30 euron arvoinen SOS-tehokosteusvoide kaikille ihotyypeille (50 ml). Ale kestää vain 2.6. eli puoliltaöiltä puolilleöin Suomen aikaa.
Viimeiset kolme kuukautta olen öljynnyt itseäni Kiinteyttävällä vartaloöljyllä (200 ml). Se levittyy hyvin, tuoksuu siedettävälle ja yksi pullo riitti päivittäiskäytössä kaksi kuukautta. Toukokuun alussa hankin kakkospullon ja siitä on vielä reilusti jäljellä. En tiedä, miten muovaavaa ja tehokasta yksikään öljy voi olla, mutta ainakaan toistakseksi raskausarpia ei ole ilmestynyt. Ainakin tämä hillitön kosteuttaminen pitää suihkunjälkeisen järjettömän kutinan jotenkuten aisoissa.
Nooran Pihlajavoidetta Pihlaja Daily Defence 60 ml olen käyttänyt käsiin ja jalkoihin ja täsmähoitona päiväaikaan. Vatsan iho kutisee aamurasvauksesta huolimatta kesken työpäivän niin jumalattomasti, että sitä on pakko poistua rasvaamaan vessaan, joinain päivinä jopa tunnin välein. Pihlajavoide kuivuu nopeammin kuin tuo vartaloöljy, joten se on kätevä työpäivän kosteuttaja. Pienen kokonsa takia puteli kulkee mukana käsilaukussa.
Raskauden edetessä myös naamani on kuivunut entisestään. En tiedä johtuuko se kevääntulosta, kasvojen turpoamisesta ja ihon venymisestä vai jostain muusta. Mutta mikään tavallinen päivärasva ei kuitenkaan enää riitä. Olenkin nyt viime viikot levittänyt joka aamu naamalle saman sarjan Uudistavaa yövoidetta.  Jännä juttu, että tuo yövoide ei kuitenkaan riitä yövoiteena. Yökäyttöön tilasin Mádaran kuulemma järeimmän kasvokosteuttajan eli Soothing Hydration kasvoöljyn. Sen normaalihinta on melkein 50 euroa, mutta muutaman viikon käyttökokemuksella arvioisin putelin riittävän ainakin kuudeksi kuukaudeksi. 
Öljyän itseäni niin maanisesti, että se kuuluu ja ehkä myös näkyy koko kortteliin (varsinkin kun meillä on suurin osa ikkunoista kadulle päin). Lapsi haluaa tietysti läträtä öljyllä perässä. Koska en halua kivilattiastamme hengenvaarallista luistelurataa, hankin kersalle oman voiteen eli lapsille suunnatun kookos- ja öljyrasvan (Cocoa and Plum Creamy Oil, 85 ml).
Lapsi ilahtui kovasti omasta putelista. En tiedä mistä hän kommenttinsa keksi, mutta se tuli ensimmäisen kokeilukerran jälkeen suoraan sydämestä: “Ihanaa luksusräkää!”
Jatkamme rasvaamista.
Jos ihonhoitotuotevalikoimasi kaipaa täydennystä, suosittelen hyödyntämään tämän tarjouksen. Kauppiaana tiedän, että 40 prosentin alen jälkeen ei paljoa katetta myyjälle jää. Eli halvemmalla näitä tuotteita tuskin voi saada.
Kertauksena vielä:
Mádaran verkkokaupassa tiistain 2.6. ajan:
– kaikki tuotteet -40 %
– jos tilauksen arvo yli 50 €, ei postikuluja
– jos tilauksen arvo yli 60 €, ei postikuluja ja kaupan päälle  SOS-tehokosteusvoide kaikille ihotyypeille (50 ml), arvo 32 €. Tästä tuotteesta ei ole omakohtaista kokemusta, mutta kyseessä lienee siis kosteuttava päivävoide kasvoille.
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö