Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Toinen hevosmatka kesäkuulle

Olen saanut niin paljon kyselyjä ylimääräiselle Islannin aktiivilomalle, että päätimme markkinavoimien tietävän minua paremmin: järjestämme kesäkuulle toisen aktiivireissun Islantiin. Kesäkuun puolivälin reissu ja elokuun reissu myivät nimittäin loppuun jo varhain keväällä ja moni jäi ilman paikkaa.

Islanti on juuri nyt niin suosittu matkailukohde, että lennoilla on täyttä ja tuntuu, että Reykjavíkin hotellit ovat viimeistä sänkypaikkaa myöten täynnä koko kesän. Suurin osa matkailijoista pyörii Reykjavíkin seudulla muutaman päivän ja palaa sen jälkeen kotiinsa, eli kauempana maaseudulla ruuhkaa ei ole. Piti vain käyttää hieman mielikuvitusta, niin saimme reissun logistiikan järjestymään.
Tämä matka (20.-27.6.) on sisällöltään lähes sama kuin nuo kaksi kesän loppuunmyytyä matkaa. Erotuksena on se, että emme poikkea Reykjavíkissa (koska hotelleissa ei yksinkertaisesti ole tilaa), mutta sen sijaan saamme yhden ratsastuspäivän lisää maaseudulla ja hinta laski reilulla sadalla eurolla. Luksus!
Jos kiinnostuit, lue tarkempi matkakuvaus Saga-Matkojen sivuilta. Heittäkää kysymyksillä kommenttiosiossa, vastailen mielelläni ja mahdollisimman nopeasti. Matkavaraukset tapahtuvat Saga-Matkojen kautta.
Ja arvatkaa vaan, minne olemme perheemme kanssa matkalla kahden tunnin kuluttua? No sinne samalle hevostallille tietysti. Hevosia rapsuttelemaan ja kaffia juomaan. Minne sitä itsekään omalla lomallaan mieluiten menisi…

17 Comments

  • Satu Rämö

   En tietenkään. Ei se putoamisvaarakaan, mutta se hölskyntä 🙂 Mutta kuten aiemmillakin reissuilla niin myös tänä kesänä hevososuudet vetää koulutettu ratsastusopas, jota mä en ole. Siksi hyvä yhteistyötalli on ihan ykkösjuttu. Mä vastaan kaikesta muusta viihteestä ja aktiviteeteista.

 • Anonyymi

  Onneks oon töissä tuolloin niin mun pääsy ei ole vain rahanpuutteesta kiinni 😀 Tommonen ois kyllä mun unelmien lomareissu, toivottavasti vastaavia tulee vielä tulevina vuosina.

 • Laura

  Himskatti! Olen varannut lasten kanssa jo matkan tuohon ajankohtaan. Onko suunnitelmissa vielä kesälle 2016 reissuja? Olen tutkaillut Ishestarin matkoja. Niin haluaisin Islantiin mieluummin maaseudulle kuin pääkaupungin hotelliin ja osaavaan ratsastusporukkaan. Ei mihinkään jenkkituristien joukkoon…. 😂 Islantiin menen ennen kuin täytän 40. Voisin tehdä pikavisiitin pääkaupunkiin jo nyt, mutta tiedän itseni, että se ei riitä…

 • Merja

  Siinä olis reissu mun makuun, mutta mullakin jo rantaloma Turkin helteisiin varattu samaan ajankohtaan. Ensi vuonna uusi yritys!

 • Anonyymi

  Islannihevosilla lienee joku painoraja ratsastajalle? Vaikka sitkeitä ovatkin. Onko tietoa?
  -Kanerva

  • Satu Rämö

   Se on hevoskohtaista, riippuu hevosen koosta ja rakenteesta ja voimasta. Tällä tallilla on ollut isompiakin ihmisiä, siis ihan satakiloisia miehiä, mukana matkoilla. Heillä on onneksi niinnpaljon ratsuja että kaikille löytyy sopiva.

 • Katju

  Mä oon niin etuoikeutettu kun pääsen elokuun matkalle. Parisen vuotta olenkin tästä jo haaveillut. Nyt yritän saada ratsastuskilsoja pohjaksi. Toukokuun lopulla tiedossa ihana maasto Kolilla Paimentuvan issikoilla.

 • Anonyymi

  Jee jee!!! Ihanaa, kun tuli tämä kolmas matka ja pääsimme kuin pääsimmekin matkaan jo tänä kesänä. On tästä haaveiltukin eli matka varattuna!!! Tuskin maltamme odottaa kesäkuun loppuun. 🙂 🙂

  Anni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *