Raskausviikko 6

Olen raskausviikolla kuusi, mutta en vieläkään tiedä sitä (takana kaksi negatiivista raskaustestiä ja menkat). Koska meillä on ollut joululomalla yövieraita, makkariaktiviteetit ovat yleisen viihtyvyyden takia rajoittuneet lähinnä nukkumiseen ja lukemiseen. Niinpä sen kummemmin pohtimatta sihautamme 35-synttäreideni kunniaksi auki parit kuohuviinipullot ja juomme itsemme ihan pätevään kuohuviinihiprakkaan.

Mutsin synttärit.
Tammikuun ensimmäinen viikko Reykjavíkissa.

Samalla viikolla crossfit-treeneissä jatkuvat alkuvuoden ns. tyttöharjoitukset. Osallistun Cindyyn: vetäisen 15 kierrosta ja tajun melkein kankaalle. Cindy on siis sellainen harjoitus, jossa tehdään 20 minuutin aikana niin monta kierrosta kuin mahdollista seuraavia liikkeitä: 5 leuanvetoa, 10 punnerrusta ja 15 kyykkyä ilman painoja, ja sitten sama setti alusta ilman taukoja. Teen leuanvedot kuminauhan avustuksella ja punnerruksista noin puolet polvet maassa, mutta olen silti suoritukseeni hiton tyytyväinen.

Joululahjaksi saatu treenikalenteri ja hyppynaru.

Kahdenkymmenen minuutin jälkeen makaan viisi minuuttia lattialla silmät kiinni – pahoinvoivana, mutta onnellisena. Aika esimerkinomainen kuudes raskausviikko. Eh.

Täältä löydät aikaisemmat raskausviikkopostaukset:

4 Comments

 • Anonyymi

  Tämä kommenttini ei suoranaisesti liity raskauteesi. Luin kirjasi ja pidin siitä. Se oli viihdyttävästi kirjoitettu. Kirjassasi kerroit miehesi opiskellen Suomessa. Mielenkiinnosta kyselen, että osaako miehesi suomea? Tai ymmärtääkö/tulee toimeen?

  • Satu Rämö

   Kiitos palautteesta!
   Ei se ikävä kyllä osaa.. Hän asui Suomessa vain vuoden ja opiskeli kyllä kieltä, mutta se unohtui. Nykyään se yleensä ymmärtää, mistä aiheesta me lapsen kanssa puhutaan, mutta yksityiskohdat jäävät hämärän peittoon.

 • lauraelina

  Olen tovin seuraillut sun blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti ja pakko sanoa, että tykkään älyttömästi sun tavastasi kirjoittaa. Ja tämä raskausviikkosarja! Voi vitsi miten jännityksellä odotan aina seuraavaa kirjoitusta. Lukaisin myös ensimmäisestä raskaudestasi – ihanan aitoa tekstiä! Vaikkei aihe sinäänsä olekaan itselleni ajankohtainen, sun kirjoittamana luen näitä mielenkiinnolla!

 • Anonyymi

  Olinkin juuri aikeissa kysyä, miten crossfittailu sopii raskauden kanssa, mutta hyvinhän se näyttää sopivan 🙂 Olen itsekin nyt raskaana (aika alussa vielä) ja on ihanaa seurata raskausviikkopäivityksiäsi. Vähän niinkun vertaistukea, ya know:) Itsekin tykkään rankemmasta liikunnasta enkä ainakaan vielä ole aikeissa lopettaa sitä. Oikein paljon onnea ja hyvää jatkoa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *