Raskausviikko 4

Kas, joulu lähestyy. Päätin tehdä raskaustestin ennen joulunpyhiä, että tietäisin, voinko ihan rauhassa poksauttaa parit kuoharipullot ja juoda tuhdin jouluruoan kanssa tautisen tanniinista punkkua, vai pitäisikö siirtyä vissylinjalle ja 270 päivän tipattomalle. (Ettei kävisi niin kuin viime kerralla, jolloin raskaudesta tietämättömänä vietin pari tosi kosteaa baari-iltaa.)

Menin apteekkiin ja otin varman päälle. Ostin kaksi ja vielä keskenään eri merkkistä testiä. Tein ne peräkkäisinä päivinä. Kusaisin samana iltana tikkuun. Ruutu näytti negatiivista. Seuraavana aamuna tein seuraavan testin, kirkkaasti negatiivinen sekin.

No mitäs tässä sitten epäröimään. Pistin skumpat kylmään odottamaan jouluaattoaamua, jolloin joulumyyntihärdelli kaupalla olisi ohitse ja voisin vetäistä itseni nojatuoliin ja kädessä lasi sopivan kylmäksi jäähdytettyä kuohuvaa. Poks poks.

Mitvit.

Jouluna koko perhe koolla.

Täältä löydät aikaisemmat raskausviikkopostaukset:

6 Comments

 • Äni

  Mulla on aina näkynyt plussa vasta, kun menkat on olleet noin viikon myöhässä. Viime joulukuussa itse ostin muka superherkän testin, jonka piti näyttää plussa jo 4 pv ennen menkkojen mahdollista alkua, voidakseni huoletta nauttia kuplivaa pikkujouluissa. Noh, negaa se näytti ja pari seuraavaakin testiä, jotka tein vasta, kun menkkojen olisi jo pitänyt alkaa. Viikon myöhästymisen jälkeen vasta testi näytti plussaa, kuten tilanne todellisuudessa oli.

  • Satu Rämö

   Yksi frendi kerran totesi, että negatiivinen raskaustesti voi hyvin tarkoittaa raskautta, mutta positiivinen tulos todella harvoin tarkoittaa sitä että ei olisi paksunua.

 • Merja

  Tää on kuule kun dekkaria lukis 🙂 Täytyy myöntää, että raskausviikkopostaukset jonkun toisen kirjoittamina ei juuri nappais, mutta nämä on luettava sanasta sanaan.

 • Anonyymi

  Tää on ihan huippua! Vähän kun Star Warsiin tuli ne uudet jaksot, jotka edelsivät niitä oikeita jaksoja!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *