Haluan Gin tonic -höyryhuoneen!

Olen vakuuttunut täydellisestä paikasta paikasta maan päällä. Se ei ole mökkilaituri tai hiekkaranta vaan: Gin tonic -sauna! Osallistuin eilen Reykjavikin design-festareiden eli DesignMarchin seminaariin, jossa esiintyi joukko todella kiinnostavia suunnittelijoita, arkkitehtejä ja vaatesuunnittelijoita. Tapahtuman ehdotonta huippua oli katalonialaisen suunnittelijan Marti Guixén puheenvuoro, jossa hän esitteli vähän tavallisuudesta poikkeavia suunnitteluprojektejaan.

Kuva: Marti Guixé / Gat Fog 
Guixén Gat Fog on huone, jossa Gin tonic nautitaan höyrynä. Astu sisään ja nauti GT, hengittämällä! Miettikääpä, millaisen design-saunan siitä saisi, jos konseptiin lisäisi vielä korkean lämpötilan ja alastomuuden. Yksi vapaaehtoinen testaaja ilmoittautuu! 
Kaupan tytöt: oikealla Maarit, keskellä Piia.
Alansa huippuja kuunnellessa syttyi yksi jos toinenkin idea. Me Suomi-kaupan tytöt istuimme salissa vierekkäin. Tauoilla – ja joskus vähän kesken esitystenkin – alkoi kaamea huutokuiskailupäpätys, kun piti päästä jakamaan ajatukset ja juonimaan tulevaisuuden businessuunnitelmia. Luulen, että tuo haaveeni Gin tonic -saunasta ei ole niiden suunnitelmien joukossa. Mutta ehkäpä joskus vapaa-ajalla sitten, kun olen miljonääri.
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö