Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Retki maailman reunalle ja takaisin

Kun on saanut koko syksyn työn alla olleen käsikirjoituksen valmiiksi, on parasta tehdä reissu maailman reunalle. Käännyimme kotikadulta oikealle ja kävelimme mäkeä alas muutaman sata metriä. Sitten ei enää voinutkaan olla varma, missä kohtaa taivas alkaa ja meri loppuu.

Olen jo ajat sitten myöntänyt itselleni, että olen työorientoitunut ihminen. Saan vain muutamasta asiasta paremmat kiksit kuin ison ja pitkään keskeneräisenä olevan työasian valmistumisesta. Koska yli viikon mittaiselta lomalta on joka kerta yhtä tahmeaa palata murokulhon ääreen, tein vuoden lopussa peliliikkeen. Jätin Islantilainen voittaa aina -käsikirjoituksen viimeistelyn vuoden ensimmäisiin päiviin. Kun yksi iso työasia on saatettu vuoden ekoina päivinä valmiiksi, ei ole lainkaan vaikeaa palata huomenna takaisin töihin. Luovaa yrittäjyyttä parhaimmillaan!

Lumisademeitsit.

Kyllähän tätä äsken kustantamoon lähettämääni tekstiä varmasti joudun vielä itsekin käsittelemään, mutta noin suurpiirteisesti voin jo todeta kirjan olevan valmis. Hassua muuten, että tuolla maailman reunalla tänään hypellessä mieleeni juolahti jo seuraavan kirjan idea. Kerron siitä heti, jos kaavailemani kollega lämpenee ajatukselle. Muahhahaa.

Kuvat: Björgvin Hilmarsson

8 Comments

 • Marjaana

  Korjasitteko muuten sitä uuden kirjan kantta sen hassun nuolen osalta? Muistaakseni kustantajan luettelossa kansi oli sillä täälläkin meille esittelemälläsi kuvalla ja aiheutti jälleen välittömän repeämisen ;-D

  • Satu Rämö

   Sovittiin kustantajan kanssa, että korjataan. Mä luulin että wsoy:ltä ei tulekaan enää printtikatalogia, vain digiversio. Pitääkin vinkata, että korjaavat sen sinnekin 🙂

 • Héléna @ Chez Héléna

  Hyvä huomio, että tuommoisen ison projektin loppuunsaattamista kannattaa vähän venyttää. Aikaisemmin olin sitä mieltä, että pöytä pitää olla ihan tyhjä ennen loman alkua. Ehkei se menekään ihan niin. Itsekin huomasin nyt lomalla, ettei yhtään haitannut paiskia vähän hommia siinä muitten syödessä suklaata. Siitä päin vastoin tuli virkeä fiilis.

 • Anonyymi

  Alkukankeusissa täällä painitaan (ja siksi blogistaniassa seikkaillaan)… Ihanat kuvat, ihana kontrasti värikkäillä vaatteilla harmaaseen taustaan. Raikasta. Kiitos kivoista jutuista ja oikeista ajatuksista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *