Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lukee kuin Päivi Räsänen ihmisoikeusjulistusta

Päivi Räsänen (KD) totesi eilen radiohaastattelussa, että sukupuolineutraali avioliittolaki olisi YK:n ihmisoikeusjulistuksen vastainen. Facebookissa alkoi pian elää heitto ”lukee kuin Päivi Räsänen ihmisoikeusjulistusta”. Ajattelin sitten, että toimiihan tämmöinen valikoiva luenta kahteen suuntaan. Sieltä yleiskokouksen hyväksymästä dokumentistahan voi lukea ihan mitä tykkää, kun sopivasti poimii rusinoita pullasta.

PS. Katja sanoi substanssipuolesta hyvin, kannattaa lukea. 

13 Comments

 • Sari

  Jälleen kerran Räsänen laukoi jotain, jota en ymmärrä, mutta kyseessä ei ole edes ensimmäinen kerta. Olen sitä mieltä, että tämän rouvan tulisi kyllä hiukan tarkemmin miettiä mitä sieltä suustaan päästelee. Tuskin hän enää jatkossa on kristillisten puheenjohtaja ja sitten se koko porukka on ihan yhtä sekaisin.

  • Satu Rämö

   Joo onhan hän puhunut aikaisemminkin kaikenlaisia kummallisuuksia.

   Mä luulen että se nautti suosiota juuri näiden mielipiteidensä takia. KD:n jäsenenä, joka ei näitä puheenjohtajansa linjauksia allekirjoita, nostaisin kytkintä.

 • Kaisa

  En enää pysty ymmärtämään tätä ihmistä ja logiikkaansa. Kiitos kuitenkin nauruista, hihitti kuin neljäsluokkalaista!

  • Satu Rämö

   En mäkään. Itse asiassa musta olisi paljon parempi jos hän puhuisi vaan siitä uskostaan, että on hänen uskonsa vastaista toimia jollain tavalla jne. Alhaista yrittää perustella mielipiteitä jollain muulla.

 • Anonyymi

  Ette ymmärrä Päivi Räsästä, koska ette tunne Jumalan Sanaa, Päivi tuntee ja toimii sen mukaan…Nostan hattua hänelle, loistava politikko, muuten ainoo eduskunnassa, joka on kirjoittanut kuusi ällää!!! Kehottaisin teitäkin tutustumaan Raamattuun ja kuuntelemaan hengellisiä opetus ohjelmia,, sillä tämän maailman aika käy vähiin,

  • Elli

   Ihan kuin sillä olisi mitään merkitystä tämän keskustelun kannalta, montako ällää kukakin on kirjoittanut? Se, että on älykäs, ei tarkoita, että olisi myös viisas… 🙂 Päivi on uskossaan vahva, mutta se yhdistettynä höttöön aivokapasiteettiin on aika paha yhdistelmä.

  • Riitta

   Räsänen on monia asioita, mutta tyhmä hän ei ole. Vuonna 1948 ei tasa-arvoinen avioliittolaki ollut vielä millään lailla ihmisoikeuskysymys, vaan kolme vuotta II Maailmansodan jälkeen oli akuutimpiakin ihmisoikeusongelmia ratkottavina.

   Räsänen lukee ihmisoikeussopimusta ja Raamattua aika lailla samalla tavalla: kirjaimellisesti. Tasa-arvoista avioliittolakia voi perustella myös Raamatulla siinä missä ihmisoikeussopimuksella, mutta se vaatii irrottautumista kirjoitushetken arvomaailmasta. Mm. Emerituspiispa Wille Riekkinen on kirjoittanut aiheesta hyvin.

  • Anonyymi

   Jotenkin tää Päivin pilkkaaminen meni vähän naurettavaksi ja henkilökohtaisuuksiin. Saahan sitä olla eri mieltä asioissa mutta että mennään mustamaalaten. Daijuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *