Avokonttorin huumaa

Terveisiä todellisesta avokonttorista Pohjois-Islannista Eyjafjördurin vuonon rannalta! Aamukahdeksasta asti täällä on taitettu kymmenen kilometriä ratsain, menty villiä laukkaa neljä kilometriä, löydetty määkivä lammas ruokailuhuoneesta, lökötelty lämpimässä kuumavesialtaassa, syöty iso pala suklaahipuin terästettyä omenapiirakkaa ja nautittu auringosta, joka on lämmittänyt puolipilviseltä taivaalta niskaa koko päivän. Kiitos sattuma ja hyvä tuuri, että voi olla tälläinen(kin) työ.

 Työkollegani Sandur lakisääteisellä tauolla.
Hevosselfie!
Toimistopäivä.
Islanninhevonen tölttää, ainakin kakussa.

15 Comments

 • Korpikissa

  Kiva duuni, melkein käy kateeksi. Ja miten hieno hevoskakku. Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi, että kakun voi koristella noinkin.

  PS. Muuten, onko tuo hevosen kanssa otettu selfie sitten helfie? Tuli vaan mieleen, kun bongasin netistä selfien, jossa poseerattiin puimurin kanssa ja sellaista kuvaa kutsuttiin puimieksi. 🙂

 • Sari

  Kyllä minulle avokonttorilaisena kelpaisi oikein hyvin tuollainen vielä avoimenpi konttori. Mukavia työpäiviä sinulle!

 • Anonyymi

  Oi! Onko se lammas ruokasalissa edelleen se sama ihana pieni musta? Mä olen vetänyt sillä kesäkuun toimistoviikollasi ladatulla energialla koko kesän, se määrä ulkoilmaa tuli tarpeeseen jotta olen pärjännyt tässä akvaarioyliopistossa, jossa ei voi edes avata ikkunoita. Ja sikäli hassua, että se viikko on ollut säiden puolesta koko kesän paras. Alpeilla on satanut, sataa yhä ja sataa vastakin. 🙂

  -Anna-

  • Anonyymi

   No oho. Lukaisinkin jutun pienen mustan kohtalosta. Olisi pitänyt ottaa se musta mukaan, sillä olisi ollut hyvä piha täällä laiduntaa, J antoi silloin jopa luvankin. 😉 Mutta ehkä niillä on parempi yhdessä jossakin, missä sitten lienevätkin. Lampaat on kyllä pop.

 • Anonyymi

  Toinen akvaarioyliopistolainen täällä kateudesta nenänpää nummenvihreänä. Oih ja voih. Todellakin on toimistossa työkaverit, maisemat ja ilmastointi kohdillaan!

  -Hanna

 • Merja

  Voi miten ihana avokonttori 🙂 Tuollaiseen tahtoo heti töihin. Heppakakku hauska. Pitääkin laittaa vinkki korvan taa ja yllättää perheen heppailijat.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *