Puhdistava purkkatyyny suuhun + tuotearvonta

                                                                           *) Yhteistyössä Xylitol-Jenkki ja Suomen Blogimedia.
Xylitol Jenkki kysyi, haluaisinko etukäteen testata syyskuun alussa kauppoihin tulevaa purkkauutuutta Jenkki Clean Feel. Tässä on viime kuukausina tullut Jenkki-yhteistyön myötä mietittyä omia ja lapsen suuleegoja niin paljon, joten mikä ettei vielä kerran purkka-asiaa! Täytyy kyllä sanoa, että tästä sisältöyhteistyöstä on ollut meille ihan oikeasti hyötyä, enkä nyt puhu vain rahasta tai tuotenäytteistä, vaan hyvinvoinnista. Purkkasulkeisten ja tuotenäytteiden jälkeen olen paneutunut hampaista huolehtimiseen paljon enemmän kuin aikaisemmin. Selviä muutoksia olen huomannut kolme:

Purkkauutuus muistuttaa etäisesti puhdistustablettia.
  • Lapsi on oppinut pesemään hampaat joka aamu ennen aamupalaa. Mies ja anoppi kummastelevat tätä meidän suomalaisnaisten tapaa, mutta en anna sen haitata.
  • Lapsi oppi käyttämään purkkaa! Yhtä purkkatyynyä jauhetaan viisi minuuttia joka aterian jälkeen. Kännykkäni hälyttää, kun on aika käydä laittamassa purkka roskiin.
  • Itse olen oppinut käyttämään purkkaa karkin korvikkeena. Kun kaamea makeanhimo yllättää, vetäisen suun täyteen vadelma-lakritsipurkkaa, sitruunapurkkaa, appelsiinipurkkaa tai salmiakkipurkkaa. Irtishimo ihan oikeasti häviää melkein olemattomiin.
Sain Clean Feel -tuotenäytteitä viime viikolla ja laitoin heti pari pussillista tarjolle lasikulhoon keittiön pöydälle. Olen napsinut sinivalkoisia tyynyjä suuhun muutamia kertoja päivässä. Xylitol Jenkki kuvailee uutuuttaan näin: “…huuhtelee hampaita suuta kosteuttavalla ainesosalla ja sisältää hampaita hellävaraisesti puhdistavia aineita.”

Ei Clean Feel -täysksylitolipurkka mikään hammasharjan ja -tahnan korvaaja ole, mutta pintapuolisen pikapesun sillä kyllä saa aikaiseksi. Tämä olisi parhaiten paikallaan äitelän valkosipulipastan jälkeisessä palaverissa tai kuolapäikkärikoomasta toipuessa. En kuitenkaan itse ihastunut uutuuteen, koska sen aromit ovat omaan makuuni aivan liian voimakkaita. Jos haluan todella raikkaan olon suuhuni, pesen mieluummin hampaat. Purkan suhteen pitäydyn mieluummin hedelmän- ja karkinmakuisissa vaihtoehdoissa.

Annan ääneni vatulle.

Haluaisiko teistä joku kokeilla tätä uutuutta? Xylitol Jenkki lupasi lähettää kolmelle blogini lukijalle kymmenen Cleen Feel -purkkapussia. Jos haluat osallistua arvontaan, toimi näin. Kerro kommenttiosiossa, mikä on oma suosikkipurkkamakusi ja jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Aikaa vastailla 30.8. asti. Ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti ja pistän voittajien nimet myös blogini Facebook-sivuille.

Jos hammasten hyvinvointiasiat kiinnostavat, lue toki myös nämä jutut:


Suomihampaat Islannissa – suomalaisen ja islantilaisen hammashoitosysteemin vertailua
Reikiintyviät ja kellastuvat hampaat: – havaintoja perinnöllisestä kiillevauriosairaudesta
Hampaiden muovikuoritus – asiaa muovilaminaateista

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö