Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voi, mikä koti-ikävä!

Hittolainen, eilen iski koti-ikävä! Sain Koti ja Keittiö -lehdestä sähköpostia. Uusimmassa numerossa on Maria Raution kirjoittama ja  Kirsi-Marja Savolan kuvaama juttu kodistamme. Katsellessamme kotoa otettuja kuvia iski koti-ikävä. On ikävä Moccamasterin tekemää hyvää suodatinkahvia. Haluan taas hipelöidä kirjoja ja valita itselleni iltalukemista. Lapsen nähdessä muumitalon ja oman sänkynsä se ilmotti haluavansa pian kotiin – ja ehdotti, että ottaisimme hotellin uima-altaan mukaan. Sitä paitsi meillähän on näköjään paljon siistimpää kuin muistin! Että mikäs tässä, pian kotiin palatessa.


Kuvat ovat ruutukaappauksia jutusta, joka ilmestyi Koti ja Keittiö -lehdessä 4/2014.

9 Comments

 • Anonyymi

  No nyt kysyn: Saisko teiltä tänne blogiinkin kotiesittelyn? Vanhassa postauksessa tarjosit kotianne vuokralle reissun ajaksi, ja siinä oli islantilaisen lehden ottamia kuvia. Ajattelin silloin, että sisustuspostaus kodistanne olisi mielenkiintoinen!

  • Satu Rämö

   Tuo keittiö on tosiaan ihana, se sinetöi ostopäätöksen muutama vuosi sitten. Tilaa ja kaasuliesi, ei paljon muuta tarvita 🙂

   Mä oon aina ajatellut että meidän koti ei ole mitenkään erityisen esittelykelpoinen, en ole kovin sisustaja-henkinen tyyppi. Mutta katsotaan!

 • Satu VW / Destination Unknown

  Heh, noiden kuvien perusteella jos sinä et ole sisustaja-henkinen tyyppi, en tiedä sitten mikä minä olen. Toivoton tapaus…? Kivannäköinen koti teillä kuitenkin, meillä on etsinnässä hieman isompi mihin mahtuisi meidän perheen lisäksi ystävät ja tutut, mutta löytämisessä saattaa kulua hetki tai toinenkin kun tällä meidän kylällä ei niin kovin usein tule mitään myyntiin. Nauttikaahan vielä loppulomasta, meillä ei ehtinyt tulla Uudesta-Seelannista ikävä. Oli se verran "lyhyt" reissu! 🙂

  • Satu Rämö

   No mä en oo, mutta mies on. Se nikkaroi huonekaluja kotikäyttöön ja diggailee suunnitella väriyhdistelmiä. Mulle taas on ihan sama, minkä värinen sohva on 😀 Meillä on kaksi tosi pientä makkaria, joten vieraat ei mahdu kuin olkan sohvalle. Olisi huippua, jos olisi yksi lisähuone samassa asunnossa, saisi sinne työkamat ja vierassängyn. Nyt nyhvään koneen kanssa iltaisin ruokapöydän ääressä.

 • Jonnah

  Tuon jutun perusteella itse asiassa löysin blogiisi, varsin sopivasti sillä meillä on Uuden-Seelannin ja Australian matkan suunnittelu käynnissä! Ihana lukea täällä matkajuttuja ja katsella maisemia:)

  • Satu Rämö

   Mainio kuulla, tervetuloa lukijaksi! Uudessa-Seelannissa oli tosiaan ihan törkymahtavaa. Kuukausi vain oli aivan liian lyhyt aika… Ensi kerralla ainakin 3 kk 😉
   Muuten, Mondo-lehden puolella pidän reissumme ajan Maailmanympäriblogia, siellä on muutamassa postauksessa fiilistelyä mm. Uudesta-Seelannista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *