Rantahirmu

Valeäiti kirjoitti aivan ihanasti blogissaan seuraamistaan bloggaajista. Minusta sanottiin mm. näin: ”Ehkä vähän ujompi kuin uskoisi, lämmin ja ystävällinen ja mahtavaa seuraa.” On ihan totta tuo ujous-havainto. Olen lapsesta asti ollut punastelija, jolle esimerkiksi julkinen esiintyminen oli karmean jännityksen ja tuskan takana. Iän myötä olen saanut onneksi hankittua vähän lisää hullunrohkeutta. Ja nyt mää repäsin ihan kunnolla! Otimme valokuvia Fijillä yhtä lehtijuttua varten, ja totta kai minunkin piti päästä leikkimään kuvausrekvisiitan kanssa. Vähän vaan hinkkeihin lisää täytettä ja valkoinen hiusjatke, niin olisin ihan validi Baywatchin stunttikohtauksiin. Haha.


Kuvat: Björgvin Hilmarsson

12 Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *