Matkan alku

Pikaiset terveiset Kuala Lumpurista. Matka alkoi! Kone Helsingistä Frankfurtiin lähti kello 8 maanantaiaamuna. Kahden ja puolen tunnin lennon jälkeen venasimme seuraavaa lentoa Kuala Lumpuriin pari tuntia. Noin 12 tunnin lennon jälkeen kello näytti taas aamukahdeksan, mutta päivä on ilmeisesti tiistai. Me todella pääsimme tänne asti, iik! Ja tulo tänne sujui todella hienosti. Lapsi ei valittanut kertaakaan. Kaksi kertaa se kysyi, että joko me ollaan perillä. Kun ei oltu, se jatkoi piirrettyjen parissa. Kuala Lumpurin hotelliin saavuttua se veti joutsenlampi-hyppyjä hotellin aulassa, kehui hotellin lattiaa todella hienoksi ja tiedusteli, saisiko banaanin.

6 takana, 6 h edessä.

Tämä on ollut tekemistäni pitkistä lentomatkoista kaikein helpoin. Lapsen kanssa matustavana perheenä pääsimme etuilemaan turvatarkastuksissa, pääsimme ensimmäisinä sisälle koneisiin, saimme ekana sapuskat eteen. Kersan siivellä bisnesluokan kohtelu ilman bisnesluokan lippua. Töttöröö. Soronoo. Lisää kuulumisia heti, kunhan saadaan vähän unta palloon. Pistän tämän biisin taustalle soimaan. Sorry, oli pakko 🙂

20 Comments

 • Surku

  Terveisiä vaan takaisin, saavuin itsekin Kuala Lumpuriin pari päivää sitten. 😀 (Mites toi maailman pienuus?) Meinaatteko viipyä täällä kuinka pitkään? Tästä tarhaeläinhoitajasta saa ainakin seuraa Kuala Lumpurin eläintarhaan, jos kiinnostaa kuunnella loputtomasti eläinjuttuja. 🙂

  Mahtava juttu, että matka meni noin ihanan helposti! Lentokoneiden nykyisten viihdeasemien ansiosta lentomatkat hujahtavat omalla kohdallani ohitse ihan tuosta vaan, oli kyseessä sitten kuusi tai kaksitoista tuntia. Ottaessani syksyllä suoran menolennon Bangkokiin Tukholmasta harkitsin, että katsoisinko kaikki Lord of the Ringsit putkeen, mutta luovuin ajatuksesta, koska sitten ei olisi ehtinyt tekemään mitään muuta. 😀

  • Satu Rämö

   No onpa sattuma 🙂
   Me jätettiin se zoo väliin, oli liian kaukana ja liian kuuma. Sen sijaan kävimme akvaariossa. Kersa vakuuttui eniten akvaarion krääsämyymälästä. Näin nämä menee…

  • Surku

   Mulle avautuivat krääsämyymälöiden ihanuudet vasta myöhäisessä teini-iässä, kun lapsena en ikinä saanut niistä mitään. 😀 Nyt noita pehmoleluja on onneksi jo sen verran tarpeeksi, ettei tarvitse maksaa uusista mannaa ja mansikoita. Onkohan se aikuistumista, kun eniten akvaarioiden krääsämyymälöiden valikoimassa kiinnostaa erilaiset cd:t täynnä valtameren ja sademetsän ääniä sun muuta.

 • Riitta

  Hianoo! Me kyllä teimme lapsen kanssa niin päin, että annettiin muksun juoksennella kentällä mahdollisimman pitkään ja mentiin viimeisten joukossa sisälle koneeseen.

 • sampsa

  Hahhaa! Hauskaa matkaa, onpa hieno juttu! Mulle tekisi kanssa hyvaa tollainen irtiotto joku paiva 🙂

 • Satu VW / Destination Unknown

  Hyvää matkaa!! Me seurataan kohta perässä, tosin ei nyt sinne Kuala Lumpuriin vaan "suoraan" monen mutka kautta Uuteen Seelantiin. Jes! Kiva kuulla että reissu muksun kanssa meni hyvin, toivottavasti meidän neidillä menee samoissa merkeissä. Ja tuo biisi on kyllä ollut täälläkin soittolistalla. Se on hyvästi pakkanen, ihan kohta!

  • Satu Rämö

   Niin siistiä! Saatetaan jopa tavata Uudessa-Seelannissa, pidetään yhteyttä. Ihan superhyvää matkaa, toivottavasti lennot menee hyvin. Ja jos ei mene, niin korvatulppia jakoon.

 • Anonyymi

  Päivät menee töissä ja illan mukulan kanssa pääosin kotosalla, varsinkin tämän pakkasen ja valtavan alkuraskauden väsymyksen ja oksuilun tiimoilta – huomaan klikkaavani monta kertaa päivässä sun blogia, että "joko olisi uusia matkakuulumisia tullut" 😀 – pitäisiköhän hankkia omakin elämä? 😉 Miehelle yritin jo ehdotella asuntoautolomailua Uudessa-Seelannissa, mutta ei se ihan heti ottanut tuulta alleen, sitä suuremmalla syyllä näitä matkatarinoita odotellaan!

 • Anonyymi

  Ihanaa etta ootte paassyt matkalle ja etta lento meni hyvin, siita tulee niiiiin voittajafiilis kun lapset kayttaytyy lentokoneessa ihmismaisesti 🙂 Nimimerkilla suomeen ja takaisin jenkkien lansipuolelta 4-v ja 20kk sylilapsen kanssa…

  Paljon peukkuja koko reissulle ja etta se turistiripulilaake ei tulis kovin montaa kertaa kayttoon 😉

  -Henkka

 • ananas2go

  Hyvää matkaa! Kuulolla pysyn. -Kaverit oli kerran vuorotteluvapaalla Thaimaassa ja piti tammi-helmikuussa lähettää niille viesti, että joo on täälläkin 32 astetta… Joskin se etumerkki…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *