Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

He lähtevät Matkamessuille

Vatnajökull. (kuva: Björgvin Hilmarsson)
Kiitos kaunis kaikille matkailukyselyyn vastanneille. Olisinpa saanut Matka2014-liput teille kaikille! Tällä kertaa random-generaattori päätyi teihin viiteen:
 • Oxfordista haaveileva Vilma (1/13/2014 3:33 ip)
 • Helsingin samppanjabaariin suuntaava Elli (1/10/2014 2:54 ip): Helsingistä on ilmestynyt tosi hyvä matkaopas Mondo Helsinki (joka minulle, vuosia Helsingissä asuneellekin tarjosi paljon uusia vinkkejä entiseen kotikaupunkiin). Oppaan kirjoittaja Heidi Kalmari kertoo Helsingin kiinnostavimmista paikoista Mondon lavalla Matkamessulla. Toivottavasti pääset messiin!
 • Hollannin-matkaa suunnittelevalle Anonyymille (1/12/2014 6:51 ap). Hollannilla on muuten messuilla oma ständi!
 • Lontoosta ja Riikasta innostunut Ananas 2go (1/12/2014 5:15 ap) (Mondo Lontoo -oppaan kirjoittaja Milla Kontkanen muuten puhuu Lontoosta useampaan kertaan Mondon-lavalla Matkamessuilla, kannattaa tsekata esiintymisajat täältä.)
 • Anonyymille (1/10/2014 8:24 ip), joka haaveilee Islantiin menosta ja asuu kätevästi lähellä Messukeskusta – kyllä sinulle on lippu saatava!
Ilmoittaisitteko minulle sähköpostiin satu (ät) suomi (piste) is nimenne. Jätän perjantaina 17.1. kl 13 mennessä nimellänne kuoren Messukeskuksen pääsisäänkäynnin Kutsuvieras-pömpeliin kuoressa. Saatte sieltä lipun ilmoittamallanne nimellä. Jos teistä viidestä ei joku pääse, niin ilmoitattehan minulle, laitan lipun eteenpäin jollekin toiselle postaukseen vastanneelle. Kiitoksia!

5 Comments

 • Elli

  Ei juma, kiitos! Pelastit mun paskempaakin paskemman päivän! Itku pääsi, tulen kiittämään sua henk.koht. sinne ständille! <3

 • ananas2go

  Hei Satu! Kiitos paljon ja onnellisia messupäiviä! ananas2go löysi postauksesi vasta torstaina bussissa töistä tullessaan ja lähetti sähköpostiisi hätääntyneen meilin, että joko myöhästyin. Siellä nimi ja numerot, tulossa ollaan perjantaiaamuna etelälaaksosta.

  Jos nyt jotain vielä on, niin minut tavoittaa myös blogikommentilla http://www.rantapallo.fi/ananas2go. Tulen messuille popot pogoillen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *