Remes aloittaa joulun…

Remestelykausi lähenee, enää kaksi yötä jouluun. Sitten: LOMA!!!  Käyn tänään myymässä tuhat muumimukia, sullon hengähdystauolla voileipän naamaani 30 sekunnissa (se on mahdollista), nukun pari tuntia ja hurautan bussilla lentokentälle. Seuraavan kerran raportoinkin sitten Kouvolasta. Ennnen kuin alan kuormittaa teitä reissufiilistelyllä ja muuttolaatikkohärdellillä, on aikaa laittaa postiin yksi kappale Ilkka Remeksen Omertan liittoa. Tällä kertaa valinta osui tuijalehtisfani Katariinaan. Onnea! Nimimerkki Katariina, laittaisitko minulle meilillä osoitetietosi satu (ät) suomi (piste) is, niin WSOY:n tonttu ehtii laittaa kirjan vielä aatonaattona postiin.

PS. Tähänastisen bloggaaja-urani huipentuma nähdään tapaninpäivänä Ylen Docventuresissa, kun pääsen kommentoimaan presidentti Tarja Halosen (!!) ja toimittaja-matkailijasankareiden Rikun ja Tunnan keskustelua illan elokuvasta The Iron Ladies of Liberia. Katkaise suklaanhikinen sohvaperuntointi tunnin ajaksi tapainpäivän iltana kello 21 ja tule katsomaan hyvää elokuvaa ja keskustelemaan aiheesta. Ylen chätissä nähdään!

5 Comments

 • Riitta

  Aiheen vierestä: posti toi sen Tove Jansson -kirjan. Kertonee jotain näistä ruuhkavuosista, että ihmettelin kovasti, miksi saan postia WSOYlta, kun en tietääkseni ole mitään tilannut. Että jos jostain saisi lisää muistia???

  Vähän kerkesin jo selailla: näyttäisi olevan sellaisiakin juttuja, mitä en ole muualta lukenut. KIITOS!

  • Riitta

   Kirjasta on tosi paljon iloa! Olen nyt päässyt sotavuosiin asti ja kun lämmittelynä luin Murtuneet mielet (Tieto-Finlandia voittaja psykiatriseen hoitoon päätyneistä sotilaista), niin se taustoittaa hyvin Toven kokemuksia.

 • Evita

  Täysin asiaan liittymättä haluaisin varmistaa, ettet ollut Tammelan maisemissa jouluaattoiltana? Tämä siksi koska bongasin täydellisen kaksoisolentoni ja olin hetken aikaa innoissani asiasta. 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *