Tunnelmia kulisseista

Vietimme eilen Katjan kanssa puoli päivää Otavan studiolla keskellä vehreintä Länsi-Pasilaa. Kuvasimme tunnelmiltaan rohkeaa Naikkonen joka kuukaudelle -vuosikalenteria. Teemaväreinä musta, tummanvaaleanpunainen, turkoosi ja valkoinen. Paljon lakkaa ja puuteria. Kulisseissa tuli vähän kuuma.

Hommelia naamaan.
Aluksi.

Tunnin päästä. 

Despikset.

No hehheh. Oikeastihan meistä otettiin Vuoden mutsi 2:een liittyviä promokuvia. Emmepä malttaisi odottaa, että saamme vilauttaa Vuoden mutsi 2:n valmista kantta. Ja niitä oikean kuvaajan ottamia kuvia. Molemmat niin – aah – upeita! (Hannasimme nyt kuitenkin siitä kalenteriprojektista. Se olisi yleisön hyvinvointi huomioon ottaen kannattanut tehdä ennen lapsia. Joku ympäristönsuojeluvaisto meilläkin.)

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö