Asunto ja auto vuokralle Reykjavíkista

Seuraa pieni mainos. Löytyisiköhän lukijoitteni tai heidän tuttaviensa kautta vuokralaisia asuntoomme ensi kevääksi? Kokeilen! Olemme matkoilla joulukuun puolivälistä toukokuun alkuun. Aiomme laittaa kotimme & automme täksi aikaa vuokralle. Nastaa olisi, jos vuokralainen löytyisi tuttujen tai edes blogituttujen kautta. Jos tiedätte jonkun, jota tämä kiinnostaisi, vinkatkaa ihmeessä eteenpäin.

  • Kivitalo, rakennettu v. 1918. Talossa kolme asuntoa. Oma asuntomme sijaitsee keskikerroksessa. Oma sisäänkäynti. Asunnon koko noin 80 neliötä.
  • Sijainti keskustassa, Reykjavík 101. Puolessa minuutissa pääsee baariin, minuutissa kasvisravintolaan ja 1,5 minuutissa pääkatu Laugavegurille. Rauhallisen kotikadun ansiosta asuntoon ei kuitenkaan kantaudu viikonloppumölinää.
  • Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa parisänky, toisessa lastensänky (voimme laittaa lastenhuoneeseen lastensängyn sijasta 1 h aikuisten sängyn).

Paikallinen sisustuslehti kävi tekemässä jutun. Lisäkuvat hoituvat pyynnöstä.

  • Kylpyhuoneessa wc ja iso suihku.
  • Iso olohuone-keittiö yhdistelmä. Keittiösaareke, kaasuhella, iso uuni ja kaikenlaista keittiöroinaa kahvipavunjauhajasta leivänpaahtimeen. Tiskikone, tottakai.
  • Astioissa löytyy skumppalaseista muumilautasiin. Ruokapöydän ääressä istumapaikat kuudelle.
  • Hyvät äänentoistolaitteet, projektori ja leffakangas (kattava valikoima omasta mielestäni hyviä leffoja ja tv-sarjoja). Levarit ja vinyylejä. Nopea wifi.
  • Kahden muun talon asukkaan kanssa jaettu pyykkitupa; pesukone on oma. Hyvät kuivaustilat.
  • Auton vapaa käyttö & maksuton parkkipaikka. Auto on Kia, pikkumaasturi, neliveto. Vuosimalli alkaa kakkosella (voin tarkastaa vuosiluvun, jos yksityiskohta kiinnostaa) Vähän ruosteessa helmoista, mutta hyvin toimii. Hyvät talvirenkaat, eli mahdollistaa matkustelun Islannin maasedulla myös talvisin. Lastenistuinkin löytyy.
  • Vuokraan sisältyy kaikki wifistä sähköön, lakanoihin, pyyhkeisiin, pesuaineisiin ja lämmitykseen ja auton rajaton käyttö. Hintaan kuuluu myös matkakonsultointi eli reissuvinkit Islantiin. 🙂

Vuokra: 1.850 € / kk. (Takuu 1 kk). Mielellään vuokraamme koko ajaksi samalle vuokralaiselle. Myös lyhyemmät vuokrasuhteet mahdollisia, mutta hinta saattaa silloin olla äsken ilmoitettua hieman korkeampi (koska mun pitää maksaa jollekin avainlogistiikasta jne.). Jos haluat vain asunnon, mutta et autoa tai toisinpäin, niin siitäkin voidaan totta kai neuvotella. Hinta on tällöin tietysti halvempi. (Islantilaiset autovuokraamot pyytävät samantyylisestä autosta kuukaudessa vuokraa halvimmillaan yli tuhat euroa.)

Kommenttikentässä voi kysellä yleisiä, tarkemmat tiedustelut tai varaukset kannattaa laittaa sähköpostilla: satu (ät) suomi (piste) is.

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö