Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3+3+3 mallin hedelmät

N
iissä Islannin-malliin tasan jaetuissa vanhempainvapaissa on muuten myös yksi hyvä  puoli, jota en ole aikaisemmin tajunnutkaan: seksyt isit. Sikailevat änkyräalfaurokset ovat niiiin last season: hiekkalaatikoilla hengailevat ja lapsia hoitavat isit sen sijaan… mieskauneuden uusi musta. Lukekaa koko juttu, linkki löytyy kuvan alta.

Isät kotiin, että saadaan lisää näitä muidenkin hoodeille! 

Juttu täällä: Reykjavik Grapevine

Edit: 6.9. 21:30

3 Comments

  • Anonyymi

   Joo, kävin kahdesti. Ekan kerran jälkeen jäi kaivelemaan, kun ostin vain tosi pienen jutun. Ajattelin, etten saa mitään isompaa ehjänä Suomeen, mutta kyl toi toisella kerralla ostamani juttu näyttää edelleen olevan ehjänä, vaikka ne paiskovat siellä kentällä niitä laukkuja niin antaumuksella.

   Mutta todellakin, suloinen kauppa. Ja hyvä matkaopaskin se teidän Mondon kirja. Sekä tän uudemman että ensimmäisenkin painoksen avulla on löytynyt yksi jos toinenkin mielenkiintoinen paikka. Joitain paikkoja oli kyllä vähän hankala löytää, mutta se johtui lähinnä reykjavikilaisten huimasta innosta numeroida talonsa.. 🙂

   Korpikissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *