Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pika-apu hartiasärkyyn

Auts. Hartiani kipuilevat taas. Syy on tiedossa: työtuolini on kotona ja vietän muutaman tunnin joka päivä läppärin kanssa ABC:n ruokapöytien ääressä. Yhtä paljon kuin ABC panostaa paikalliseen ruokakulttuuriin sen tuolit tarjoavat työergonomiaa. Mutta langattomalla netillään, kylmällä oluella ja työrauhalla se on tehnyt minusta kesäkantisken. Perhana, tässä iässähän kesät alkavat totisesti muistuttaa toisiaan. Vain hartiakivut pahenevat.

Eilen tein olohuoneen lattialla niska-hartiavenytyksiä samalla kuin äitini katseli telkasta myöhäisillan uutisia. Jonkun aikaa ähellystäni katsottuaan sohvalta kuului neuvo. Ehkä sun kannattaisi ottaa särkylääkettä. Korkkaa se jääkaapissa viikon lojunut luomuvalkkaripullo.

Persikkainen, mausteinen ja silti melko kevyt. Suuntäyttävä särkylääke. Samperi. Eikä edes kolise lasissa, toisin kuin annos buranaa. Äidit <3

4 Comments

  • Anonyymi

    Hyvän särkylääkkeen valitsit! Sit kun päänsärky lakkaa, niin yhdistäpä tuohon viiniin joku itämaissävytteinen limellä maustettu kalaruoka..nam! Kiva blogi sulla muuten, seuralainen säännöllisesti ja harmittelin aiemmin sitäkin kun en ehtinyt kuuntelemaan sua täällä turussa! Hanna

    • Satu Rämö

      Viini tarttui messiin ihan randomilla Alkosta – ja ihastuin! MIetin samaa pulloa tyhjentäessäni; tuntui minustakin että sopisi hyvin just jonkun tujun chili-ruokosokeri-minttu-lime-hässäkän kanssa. Njamii. Tai joku ihana korma. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *