Hyvää keskikesää!

Ulkosuomalaisen suurin häviö (maksuttoman kouluruokailun, äitiyspakkauksen, opintorahasysteemin, maksuttoman yliopistokoulutuksen ja lapsilisän ohella) on se, että missaa juhannuksen. Ei ole kesämökkiä, rantasaunaa tai edes koivuja, joista voisi käydä taittamassa pari oksaa ovenpieleen.

Onneksi juhliminen ei kaatua koivunpuutteeseen. Ratkaisuksi juhannuksettomaan keskikesääni järjestän huomenna juhlat lähimmälle ystävä- ja perhepiirille. Hyvien kemujen resepti on mielestäni varsin yksinkertainen: niissä hetkissä kun elämässä kuuluu olla kuohuviiniä ja suklaata, niitä pitää olla niin paljon, että ne eivät varmasti lopu kesken, vaikka tulisi yllätysvieraitakin. Tätä periaatetta noudattaen huomenillalla nostetaan malja jos toinenkin kandinpapereille, upealle perheelle, hyville ystäville ja yhdelle hiton kivalle työhommalle, josta kerron lisää maanantaiaamuna. (Haluaisin nyt jo, mutten vielä pahus vieköön voi…)

Kivaa kesäviikonloppua kaikille, missä sitten ikinä olettekin 🙂

Niin pientä kivaa juttua ei olekaan, etteikö sen vuoksi voisi laittaa cava-boksia kylmään ja syödä suklaakarkkeja.

4 Comments

  • Satu Rämö

   Kesken ei pitäisi päästä loppumaan… Huomenna pitäisi sitten kottikärryjen kanssa kuskata putelit juhlapaikalle. Jos laitan kumpparit jalkaan ja saparot, siinä set-upissa ollaan jo aika lähellä suomalaista kansallisromanttista maisemaa 🙂

 • Peikko

  Kutsukaa minua tylsäksi, mutta minä lasken juhannuksen missaamisen ulkosuomalaisuuden hyviksi puoliksi 😉

 • Henna

  Kyllä vaan Juhannuksena tulee kummallisen levoton olo ja sitä on juhlistettava vaikkapa istumalla puutarhassa lyhdyn valossa. 🙂 Tai tulikärpästen. Tai täysikuun.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *