Aikasyöpöstä hyvää iltaa

Kas. Kello on puoli yksi yöllä, ja mä olen edelleen hereillä. Ja netissä. Vastasin tänään noin 40 sähköpostiviestiin, lähetin satakunta viestiä kolmesta eri sähköpostiosoitteesta (fucking multitasking, I say), päivitin neljää Facebooktiliä, vaihdoin oman Facebookin profiilikuvan, koska yksi kaverini sanoi, että vanhassa kuvassa mulla oli jotenkin rasvainen tukka (hei dude, se oli geeliä), hengasin omassa naamakirjassa katselemassa, mitä muut tekeävät. Luin blogeja. Lounastauon jälkeen yritin taas käyttää sitä saamarin Twitteriä, mutta turhaan. En osaa! Siellä hengaa fiksuja ja fiksua esittäviä toimittajia ja tutkijoita kommentoimassa kaikkea älykästä. Mä olen sen 140 merkin kanssa kuin vieraalla kielellä solkottava suomalainen Islannissa: vaikutan hiljaiselta, ujolta ja vähän tyhmältä.

Tähän kaikkeen virtuaaliseen yhteydenpitoon meni päivästä ainakin viisi tuntia. Siis melkein kolmannes valveillaoloajasta. Aika sairasta!  No ainakin niska-hartiaseudulla on.

Olohuoneen toisella puolella lehtikuvia parhaillaan editoiva mies lähetti mulle äsken linkin videopätkään, joka minunkin kuulemma kannattaisi katsoa. En ole vielä ihan varma, pitäisikö tuo kuitti ottaa vittuiluna vai huolestuneen aviomiehen hätähuutona. Tai ehkä se vain ajatteli, että tämä video on todella hieno. Onhan se. No mä laitan nyt tämän koneen kiinni ja käyn kysymässä siltä ihan kasvotusten.

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö