Viime tipassa

Miten sattuukin, että hyvät ideat tulevat aina vähän myöhässä? Juttu alkuperäisine kuvineen löytyy mm. Kalevasta. Kuvaaja oli hyvä, mutta näin jälkikäteen ajateltuna olisin itse ehkä voinut hieman tsempata vilkaisemalla peiliin enkä olemalla se.

13 Comments

 • Anonyymi

  Kiva juttu tuo oli, löytyi Keskisuomalaisestakin. Olen samaa mieltä lämpötiloista "mieluummin kylmä ulkona ja lämmin sisällä kuin toisinpäin". Sveitsi kyllä voittaa monta maata tuossa kisassa – kelit ovat lämpimämpiä kuin kotona ja sisälläkään ei tarvitse palella (turhaan raahasin viime vuodeksi läjän villapaitoja kun odotin ranskalaistyylistä lämmittämistä).

 • Villasukka kirjahyllyssä

  Tuo juttu oli kiva enkä kyllä yhtään kiinnittänyt huomiota puuteriasioihin 🙂

  Oli aika hauska sattuma, kun samana aamuna mietimme mahdollisia lomakohteita ja miehen mainitessa Islannin sanoin blogituttavani asuvan siellä. Tästä ei mennyt kuin muutama tunti kun näin tuon jutun ja hihkaisin miehelle, että no tässähän se blogituttava näkyy olevan 😀

 • Anonyymi

  Puuterit lisätään nykyään Photoshopissa, joten älä suotta syytä itseäsi vaan kuvatoimittajaa 😉

  • Satu Rämö

   Mun mies photoshoppaa multa aina finnit veks, jos joudun laittelemaan virallisia kuvia jonnekin. Kiiltoakin vähän tasoitellaan. Kun en mää mitään meikkiä jaksa käyttää.

 • Anonyymi

  Kiva blogi sulla! Tullut tätä aina välillä selailtua!
  Nyt kyselenkin hieman sisäpiirin tietoa koska ollaan Islantiin lähdössä kuukauden päästä. Asuntoautolla kierrellään viikko. Mukana myös puolivuotias poikamme. Kovin kiinnostunut olisin siitä että missä pääsisi ihn luonnon kuumaanlähteeseen polskimaan? Yhden paikan tiedän ja sinne kuulemma 3h kävelymatka. Veikkaan ettei poikamme viihdy kuutta tuntia kantorepussa 😀 Onko siis mitään paikkaa mihin pääsisi autolla hieman lähemmäs? Nämä paikat kun kuulemma hieman turisteilta salattujakin.Jos siis sinulta saisi tietoa kalastettua 😉

  • Satu Rämö

   Neuvoisin hankkimaan kirjoittamani Islanti-matkaoppaan Mondo Islanti (sen saa kirjastostakin). Olen listannut sinne suurimman osan myös näistä luonnon uimapaikoista. Yksi mikä on melko lähellä Reykjavikia (puolen tunnin ajomatka) + 45 min kavely vuoristopolkua pitkin parkkipaikalta, on Reykjadalur Hveragerdissä. Tarkemmat ohjeet sinne löytyy mm. tuosta kirjasta 🙂

  • Anonyymi

   Kiitos infosta! Sain juuri lainaan tuon vanhemman Mondon painoksen eli en taida raaskia uutta nyt ostaa… ehkä ensi reissulle 😉

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *