Thaimaan kohde

Huomenna Islannissa lomaillaan. Kalenterin mukaan vietetään Kesän Ensimmäistä Päivää. En ollut kovin vakuuttunut nähdessäni päivän säätilan. Lumiperkeleenpyryä.

Kesä alkaa huomenna. Muahha.
Vastalauseena vedin kaihtimet kiinni ja menin nettiin. Parin tunnin googlailun jälkeen tulin vakuuttuneeksi, että ensi vuoden reissumme Thaimaa-kohde on Ko Lanta. Rantalomailua vieroksuvalle miehelle aion myydä kohteen maantieteellisillä faktoilla. Kiipeilykohde Krabi on ihan muutaman tunnin matkan päässä. 
Ihan sama. Kunhan annatte aurinkoa.
PS. Jos suunnittelet Thaimaan-lomaa, tsekkaa Minnethaimaassa.com. Löysin sieltä hyviä matkavinkkejä järkevästi luokiteltuna. Erityisesti ihastuin valikoihin Etsitkö bungalowia rannalta? Etsitkö kaukaista paratiisisaarta? Etsitkö autiota hiekkarantaa? Joo. Joo. Joo.

21 Comments

 • Kaino

  Mä en oo saanu vietyä edes roskia tänään. Avasin verhot ja suljin ne samantien (otin toki valokuvan ovelta, mutta senkin suljin välittömästi).

 • Anonyymi

  Mikä siinä on, että miehet inhoaa rantalomailua? Tosin, mun mies rupesi juuri kauppaamaan mulle Albanian-matkaa sillä verukkeella, että siellä voisi rantalomailla – se ilmeisesti tietää, mistä narusta mut saa vedettyä lasten kanssa Albaniaan. Ja jos se nyt on ainoa paikka, minne sen saa rantalomalle, niin selvä, ihan sama mulle kunhan siellä on hiekkaa taaperoille ja uimalämpöistä vettä.

  • Satu Rämö

   Niinpä. Ainakin tuon yhden pitaa päästä joka toinen päivä tekemään jotain, jotta se pystyy rentoutumaan. Olimme yhdellä kuukauden mittaisella Kuuban-lomalla 2 päivää all inclusivessa ja se tuli heti kipeäksi. Haha.

  • Anonyymi

   No mun mies vain loikoilee pelaamassa shakkia itseään vastaan, mutta sitä ei jotenkin voi tehdä rantaolosuhteissa. Ja kipeäksi se kyllä tulee epäilyttävän usein lomalla.

 • m

  Mä vastaisin noihin kysymyksiin Koh Bulone, mutta se saari vaatii kykyä olla tekemättä mitään. Mä luin metsän varjossa riippumatossa kirjoja 9 päivää. Ruotsalaiset lapsiperheet näytti viihtyvän. Tsekkaa Mondo-oppaan kuvaus.

  • Satu Rämö

   Mondon opas on tosi hyvä! Päädyin tuohon Lantaan kun ajattelin että siellä riittäisi tekemistä kuukaudeksi myös mun miehelle; sukellusmahikset, jotain metsiä missä rämpiä ja lääniä vaellella vaihtelevissa maastoissa. Mut mä tsekkaan myös tuon Koh Bulonen, kiitos vinkistä!

 • Anonyymi

  Suosittelen ehdottomasti Ko Lantaa. parempaa paikkaa ei vaan yksinkertaisesti ole. Ainakaan silloin ei ollu rannoilla kaupustelijoita, autioita rantoja pilvin pimein ja parhaimpia sukelluskohteita ihan vieressä. Löhöilyä ja hyvää ruokaa. Ja skidi tykkää hienohiekkasista biitseistä 🙂 ( ja tietty uima-altaasta. Kuka ny ei uima-altaasta tykkäis? )

  • Anonyymi

   Myö oltiin aurinkomatkojen pakettireissulla, ni valittiin hotelliksi Holiday Villa ja saatiin vielä bungalowi rannan puolelta, elikkä mökin ja meren välissä oli nurmikko 😀 ei mikään kuuden tähden ökyluola mut kyl siel ilmastointi toimi,vessa veti ja suihkusta tuli lämmintä vettä. Oli viel kivan lähellä Saladania, Klong Dao beachillä ja hyvii ravintoloita koko ranta täynnä 🙂
   Heti kun muutun muutamaksi ylimääräiseksi tonniksi, pakkaan ukon ja kakaran ja livistän sinne vähintään 4 viikoksi.

 • Sini

  Olen ollut Krabissa, siellä oli tosiaan hienon näkösiä kallioita, joille kiipeillä! Siis Rai Lehin saarella ainakin 🙂

  • Satu Rämö

   Jee! Kivaa käydä sielläkin. Kuukausi kiipeilijähippien keskuudessa on kuitenkin mulle liikaa (hah!), joten Ko Lantan tunnelma sopii paremmin pidempään oleiluun.

 • Täti-ihminen

  Kateudesta kellertäen palautan ajatukset arkeen ja huomautan haasteesta, joka on annettu sulle blogissani. Ei sisällä kauniita kissan kuvia, vaan kysyy vinkkejä pienistä arjen ekoteoista (kuten maailmanympärimatkoista, ehhehehe :D).

 • Anonyymi

  Kääk olen aivan hillitön Uusi-Seelantifani (Islantifani olen muuten myös;)). Kertoile sitten paljon kuulumisiasi sieltä!

 • Anonyymi

  Tulee "vähän" myöhässä… Mut hyvän valinnan teit, Koh Lanta oli ihana paikka! Tosi rauhallinen, mitä nyt vähän liikaa ruotsalaisia 😉 Rannat rauhallisia ja sieltä saa jopa salmiakkia! Miehen kanssa siellä ollessa käytiin paikallisessa eläinsuojassa/turvapaikassa/whatever, jossa kaivataan aina kissoille paijaajia ja koirille ulkoiluttajia. Oma sydän suli ainakin heti, joten jos yhtään kiinnostusta löytyy, niin täällä kannattaa käydä! http://www.lantaanimalwelfare.com/

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *