Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mitä jos lahjoittaisit SOS-lapsikylälle?

En ole saanut muutamaan päivään nukuttua, syötyä tai tehtyä oikein mitään kunnolla, koska olen ajatellut Eerikaa. Ensin päätin, että en kommentoi asiaa ollenkaan. Mitä mä osaisin sanoa, mitä ei ole vielä sanottu? Tappakaa ne ihmishirviöt. Miten ihminen voi olla toiselle niin paha? Lapselle! Saatana. 
Sitten mietin, mitä mä voisin osaltani tehdä, jotta vastaavaa ei enää koskaan tapahtuisi ja että lasten oikeus turvalliseen lapsuuteen toteutuisi. Sijaisvanhemmaksi musta ei ole. Ei riitä paukut. Salamurhata en osaa, eli en voi käydä kiinni jäämättä likvidoimassa lapsia kiusaavia pahoja ihmisiä. Mutta mulla on vähän rahaa. 

Resurssien antaminen heille, jotka tarjoavat kaltoin kohdelluille ja heikoissa oloissa kasvaneille lapsille parempaa lapsuutta, on parempi kuin se, etten tekisi mitään. Niinpä lahjoitin rahaa SOS-lapsikylälle. Ei se Eerikaa enää auta, mutta valitettavasti siellä on noin 17 000 muuta apua tarvitsevaa lasta. Siis pelkästään Suomessa. Joten lahjoita sinäkin. Siitä on ainakin vähän hyötyä. Ja joskus se ihan vähäkin voi olla aika helvetin paljon.

4 Comments

 • Jennijee

  Mä en ole viime aikoina lukenut mitään aiheeseen liittyvää uutisointia, en pysty. Kun tapaus tuli julkisuuteen, oli pala kurkussa ja itku herkässä viikkoja. Nyt kun se on taas nostettu lehtiin, mieheni sanoi että älä lue näitä ollenkaan ja olen totellut, koska vain ahdistun suunnattomasti.

  Sun lahjoitusidea on hyvä.

  • Satu Rämö

   JenniJee, mä ymmärrän todella hyvin sinua! Mä olen lukenut pääasiassa vain otsikoita. Iltapäivälehdistä en edes niitä. Yhden pidemmän uutispätkän katsoin, se oli syyttäjän haastattelu YLEn uutisissa. Hän onnistui kirkastamaan olennaisen. Toimittajat kysyivät, miksi niitä kaikkia kaameita yksityiskohtia piti näyttää oikeussalissa (siis syyttäjän todisteina). Syyttäjän vastaus oli hyvä: koska pieni lapsi on joutunut tämän kaiken kestämään niin vähintä mitä tuomioistuimessa asiaa käsittelevät ja siitä uutisoivat voivat tehdä on katsoa se.

   Mä jotenkin omalla kohdallani kelasin tän niin, että mikään kauhistelu ei tee tekemättömäksi sitä mitä tapahtui. Ainut mitä pystyy tekemään, on yrittää vaikuttaa siihen, että se ei enää toistuisi… Onhan samaan aiheeseen liittyviä hyviä lahjoituskohteita varmasti muitakin, jotenkin mä koin tämän SOS-lapsikylän itselleni tärkeimmäksi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *