Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kissa

Kriittinen salkunhoitaja menestyy.

Kun mummi soittaa Skypellä Suomesta, kersa haluaa ensimmäiseksi nähdä mummin kissan. Kissan hännän vilahdettua ruudulla mummin kanssa voi puhua viisi sekuntia. Loppuaika pitää katsoa kissaa ja pussailla älypuhelin märäksi. Kohtelias puhelinkeskustelija. Tästä fetissistä voi kersa syyttää voi vain sukuaan. Olemme nimittäin kaikki hulluina kissoihin. Perheemme ensimmäiset lemmikkieläimet olivat kissaveljespari Aki ja Turo. Ne olivat seitsemänvuotiaan maailmassa maailman siisten juttu. 

Kodissamme ei asu tällä hetkellä nelijalkaisia, mutta siksi fiilistelenkin säännöllisesti You Tuben hassuilla kissavideoilla. Muutama viikko sitten olin pissata innostuksesta housuihini, kun kaveri vinkkasi Facebookin Tard The Grumpy Cat -ryhmästä. Klikkaa jos klikkaat, mutta omalla vastuulla. Kissaihmisen maailma ei nimittäin tämän jälkeen ole enää entisensä. 

Kuva: Tard The Grumpy Cat

8 Comments

  • Vappumaria

    Siis kissat, voi että. Olin aiemmassa elämässäni olevinani koiraihmisiä, en oikein ymmärtänyt mikä kissoissa viehättää, mutta mieheni kautta meille tuli ensin kaksi seniorikissaa ja nyt on joulukuun alusta ollut lisäksi kaksi punaista pentua. Ja olen ai-van myyty. Hullu kissanaiseus ei oo kaukana, kohta erakoidun kotiin naukkailemaan sherryä ja silittelemään kissoja keinutuolissa istuen. Nyt jo postaan niistä kuvia facebookiin niin että melkein nolottaa (semminkin kun olen vähän vinoon katsonut kavereita jotka postaa innoissaan lastensa kuvia kaikelle kansalle – olen kissakuvien kanssa varmaan paljon pahempi!) Mut oikeesti, ei ole mitään viihdyttävämpää, hauskuuttavampaa ja hellyttävämpää kuin kaksi pikkukissiveljestä, jotka ensin rallaa huushollia ympäri kukkaruukkuja pudotellen ja sitten nukahtaa kasaan just siihen missä sattuu väsyttämään. Ja vartin päästä sama. 😀 Ja ihanaa noissa on just se, että ne ei kyllä yhtään yritä miellyttää, kuten koirat. Tietävät arvonsa.

  • Anna

    Siis voi ei, toi kissa! Kuolen…

    Mä luulin kans vuosia olevani koiraihminen, kunnes luokseni muutti kohtalon oikusta kissa. Miten väärässä olinkaan! Nykyään vanhempien koirien nöyristelevä asenne jopa vähän ärsyttää, kissa taas on maailman rakastettavin tuijottaessaan ei kiinnosta -ilmeellä toruttaessa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *