Rohkea kokeilu

Kling! Mikron ääni. Mikä ihana helpotus.

If you are not living on the edge, you are taking too much space. Tapaa kiipeilijämieheni sanoa. No minä sitten päätin repäistä ihan reilulla kouralla – näin syksyisen sunnuntain kunniaksi. Ryhdyin rohkeaan kokeiluun. Päätin tehdä maanantain ja tiistain ruuat valmiiksi jääkaappiin! Laitoin lenkkarit jalkaan, kävelin ripein askelin ruokakauppaan ja ostin ostin kilon jauhelihaa plus kaksi sipulia. Pesin jääkaapissa nahistuneet pinaatit ja heitin sekaan puoliksi tyhjennetyn fetajuustopurkin ja aika paljon merisuolaa. Pyöräytin tehosekottimessa. Pyöritin taikinasta kunniallisen kasan lihapullia, iskin ne uuniin ja latasin astianpesukoneen.

Aikaa käytetty: 1 h 20 min.
Hermoissa säästetty: Raportoin alkuviikosta

4 Comments

  • Riitta

    Kuulostat ihan perheenäidiltä… joskus tuossa vaiheessa, kun isommalla alkoi olla pari kolme vuotta ikää sorruin samaan suunnitelmallisuuteen. Aika ajoin pyristelen siitä irti…

  • Anonyymi

    Olen ennen nauranut anopille, joka aikanaan keitti koko viikon ruuat lauantaina samaan aikaan kun hänen miehensä viihdytti lapsia aamusta lounasaikaan saakka. No, sunnuntaina tempaisin ja laitoin kolme ruokaa samaan aikaan valmiiksi (paella, chilli con carne ja pastakastike), "kerran kun täällä seison ja pilkon sipuleita". Ihan jees, seuraavan kerran laitan hellan päälle noin perjantaina 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *