Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kirjamessuille!

Ah, kohta se taas koittaa. Nimittäin tungos Helsingin kirjamessuilla. Kirjatarjouksia, kirjauutuuksia, kirjakeskusteluja ja pahaa kahvia.

Katjalle ja mulle on osoitettu mikki ja Akateemisen lava perjantaina kello 11. Luvassa on ainakin Vuoden mutsien tankotanssiesitys, vakavaa keskustelua suomalaisen tietokirjallisuuden nykytilasta ja kantoreppuvertailu.  Niin varmaan.

Mutta hei kelatkaa, mun miesidoli esiintyy samalla lavalla ja samaan aikaan (no okei, vasta seuraavana päivänä). Mutta siis siellä mestoilla on ihan oikeasti myös kirjailijoita. Iik!

PS. Kirjamessuille on todella huono idea lähteä a) isojen lastenvaunujen kanssa tai b) nälkäisenä. Kokeiltu on. Lapsi jää siis tällä kertaa kotiin ja ennen messuille menoa käyn Pasilan juna-aseman vieressä pitsalla. Ja ehkä myös kaljalla. Yksin. Tai aikuisessa naisseurassa. LUKSUSTA.

8 Comments

 • Liina

  Mä olin siellä viime vuonna vauva kantoliinassa. Virhe sekin.

  Tänä vuonna taaperoksi ylennetty muksu jää isänsä kanssa kotiin kun minä karkeloitsen kirjamessuilla. Olen odottanut tätä niin paljon, että synkeänä epäilen saavani jonkun lihansyöjäbakteeritartunnan tai muuta hauskaa ja osallistumisen estävää. (Kyllä pessimistikin pettyy.)

  • Liina

   En tohtisi 😀 Ja sikstoisekseen työnantaja varmaan toivoo, että olisin välillä töissäkin. Lapsi on kipeänä joka toinen viikko.

   (Nythän sillä on tosin saikkua perjantaihin. Hmmm… Kaipaako joku enterorokkoa?)

 • Maeve

  Mäkin olin viime vuonna taaperon kanssa. Tosin taapero oli siskon ja siskokin oli mukana, mutta silti ärsytti. Varsinkin jos sisko halusi tutkia jotain kirjaa ja dumpppas sen taaperon mun kaitsettavaksi (vaikkakin vain pari minuuttia kerrallaan).

  Tänä vuonna, vahingosta viisastuneena, menen sinne aviomieheni ja toisen pariskunnan kanssa, suoritamme kirjamessut alta pois ja keskitymme viinimessuihin 🙂

 • Villasukka kirjahyllyssä

  Minä kirjamessuilin Oulussa viime vuonna niin, että muu perhe lähti siksi aikaa leikkipuistoon. Arvaahan sen, että aikataulut ei kuitenkaan natsanneet ja minun (ensimmäinen!) messuvisiitti jäi lyhyeksi. Tänä vuonna pidin (luvallisen!) vapaapäivän ja messuilin sydämeni kyllyydestä monta tuntia 😀 Ah, vahingosta viisastuu…

 • Anonyymi

  Tammelalaislähtöinen perheenäiti kirjamessuilla, hell yeah!!! Paikalla tikkana mä ja moni muu. Loistavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *