Tuulee, tuulee

Loma on ohi. Pesen pyykkiä, puran sähköpostitulvaa ja etsin erinäisten laitteiden latureita erinäisistä kasseista. Samalla mietin, että miten siistiä onkaan asua Islannissa. Tsiigatkaa nyt, kuinka meitä säät suosivat!

Kun Barcelonassa tuulee, menee tukka sekaisin. (Kuva: Gudny Hilmarsdottir)
Kun kotona tuulee, asfaltti menee sekaisin. (Kuva: Stefán Jóhannes)

One Comment

  • Anonyymi

    😀 olen pitkään lukenut säännöllisesti blogiasi ja tykkään ihan hirmuisesti, kiitos lukemattomista lukutuokioista!

    Törmäsin uusimman blogitekstisi yhteydessä tähän tekstiin ja auttamatta hymyilyttää. Olemme olleet kahdesti Islannissa ja kummallakin kerralla todellakin törmänneet islantilaiseen tuuleen. Siis siihen, joka heittää asuntoautot pientareelle ja josta paikalliset sanovat (kuulemma), että onhan siellä " a bit windy"! 😉

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *