Out of Office

En toistaiseksi vastaa blogipostauksiin, vastaa sähköposteihin, puhu kännykkään, ylipäätään kommunikoi saati poistu neljän seinän sisältä yhtään minnekään. Korkeintaan tulipaloa voin kävellä karkuun. Olin tänään Muumimaailmassa. Vie muutaman hetken keräillä itseäni.

Palataan, kun tunto palaa.

Niin, kuvassahan on vain neljä lasta. Muah-hahh-haa.

Kuva: Muumimaailma

13 Comments

 • Anonyymi

  Minäkin (tai me) käytiin kesällä. Kohtuullisen hämmentävä kokemus. Samanlaista on varmaan todistaa uskonnollista hurmosta pyhiinvaelluksen yhteydessä, johon kuuluu outo halailuriitti.

 • Anonyymi

  Tämä vahvisti pelkoni ja pyrin viimeiseen asti välttelemään kyseistä paikkaa. Poika ei ole onneksi muumien ystävä, toivottavasti tyttönikään ei liikaa innostu 😉

 • Anonyymi

  Me käytiin tuolla kesäkuun alkupuolella ja heti aamusta. Ei ollut mun mielestä yhtään hassumpaa. Ei jouduttu jonottamaan mihinkään, eikä muita ihmisiä muutenkaan ollut tungokseksi asti.

 • Anonyymi

  Ymmärrän tuskasi. Samanlainen kokemus oli viime viikolla Särkänniemen Angry Birds Land. Suosittelen kaikille lapsettomille ehkäisyvälineenä.

 • Vihreä Lintu

  Otan osaa. :/ Erehdyimme ko. paikkaan tänä kesänä ja muistin taas, miksi olemme käyneet siellä tasan kerran monta vuotta sitten. Mua ahdistaa niiden hahmojen puolesta jotenkin se tungos. Puhumattakaan siitä, että ihan sama minne katsoo, niin löytää vähintään kolme itkupotkuraivarin saanutta taaperoa. Muumien näkeminen _on_ rankkaa!

  • Satu Rämö

   Ja vähintään tuplamäärän itkupotkuraivarin saaneita vanhempia. Random-äiti muumimaailman vessatiloissa: "Veeti, kyllä sun nyt on PAKKO pissata, tai sitten pissat housuusi ja me lähdeätän kotiin ja jää muumit näkemättä".

 • Anonyymi

  Minä olen siskonpoikaa joka kesä käyttänyt aina jossain huvipuistossa jne. kesäreissulla ja tänä vuonna se sitten tokaisi, että ensi vuonna mennään muumimaailmaan. Olen kauhuissani jo nyt ja olen varma, että ei ole liian julmaa aivopestä sitä vihaamaan muumeja koko talven. Ja siinä sivussa aivopestä toi omakin ennen kuin se edes tajuaa mistään muuumimaailmoista. Kaikki muut paikat menee, mutta muumimaailma on ehdoton ei yhden kokemuksen perusteella joskus vuosia sitten.

  Joten ehkä on aiheelista sanoa, että otan osaa.

 • Elli

  Mun yks tuttu oli siellä pari kesää töissä noina hahmoina ja se sanoi, että se oli aivan helvettiä. Ainut hyvä puoli siinä oli, että sai kohtuuhyvin rahaa, vaikka vuorot olivat pukujen kuumuudesta johtuen melko lyhyitä… 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *