Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ihan on kuin isänsä

Mieheni syö saletisti enemmän maitotuotteita kuin koko meidän kotikatu yhteensä. Enkä todellakaan liioittele. Litra jäätelöä valahtaa alas ”jälkiruokana”. Aamiasella skyriä menee helposti lähemmäs puoli kiloa + helvetin paljon kermaa. Uff.

Ei tarvitse siis kovin pitkään miettiä, mistä ipana on perinut ruokailutottumuksensa. Eilen illalla se halusi vähän jogurttia ennen nukkumaan menoa. Mies hoiti iltatoimet ja teki iltapalan. Aamulla yritin valmistaa itselleni ennen töihin lähtöä jonkin sortin aamiaista. No siellä puolen litran jogurttitölkissä oli jäljellä 2 ruokalusikallista. Pitäisi ehkä hankkia jääkaappiin joku lukollinen aamiaislaatikko.

11 Comments

 • Liina

  Haa 😀 Meidän alle vuoden vanhalle turkkilainen jugu maistuu mainiosti; ruokahalu sen sijaan vaihtelee. Pitkän en-syö-mitään -kauden jälkeen menimme mökille, jossa ipana (tässä vaiheessa siis 11kk) söi isovanhempiensa valvovan silmän alla puoltoistakertaisen satsin puuroa, useita mansikoita ja 200g purkin turkkilaista jugurttia. Yritä siinä nyt sitten änkyttää, että kyllä me sitä kotonakin ruokitaan.

  Onhan se hyvää, en mä sitä. Mutta..

  • Satu Rämö

   Muahahaa, mää niin tiedän ton tunteen…. Meillä lapsi pyytää aina kovaäänisesti ruokaa julkisilla paikoilla. ÄITI MAHA KIPEE. ÄITI ANNA RUOKAA. MIKSET ANNA RUOKAA. ja se siis haluaa tuolla taktiikalla jäätelöä – ei tosiaankaan kelpaisi mitkään keitetyt perunat 🙂

 • Maeve

  Litra jäätelöä todellakin valahtaa alas ihan vaan jälkiruokana! Ei siinä mitään ihmeellistä 😉

 • Mira

  Meillä taas maitotuotteista ei tolle lapselle maistu kuin kovat juustot, jotkut jäätelöt ja kuuma kaakao. Jogurtit, skyrit, viilit tai mitkä tahansa muut maitotuotteet ei mene alas edes vahingossa. Kermavaahtoonkaan ei koske edes pitkällä tikulla.

  • Riitta

   Meillä myös tällainen tapaus. Olen epäillyt, että takana on jotain lievää vaivaa (laktoosi-intoleranssia tai allergiaa). Tai sitten se ei vain tykkää.

  • Satu Rämö

   Mira, onneksi Islannissa on melkein aina hyvä sää kuumalle kaakaolle!
   Riitta, molempi mahdollinen. Ootko kokeillut hyla-tuotteita? Tai onkohan niissä edes mitäään makueroa tavallisiin maitotuotteisiin…

 • Kaino

  Ome mieheke on samaa mallia paitti että sitä jäätelöä menee just niin paljon kun sitä vain suinkaan on saatavilla, ja skyristä kelpaa vain yksi maku (jota sitäkin kyllä vedetään samanmoisella antaumuksella).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *