Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Boot camp

Pariskuntien yhteiset harrastukset eivät toimi meillä. Muutama vuosi sitten yritin harrastaa kiipeilyä. Turhaan. Mä olin siinä niin paska, ja mun mies niin hyvä, että alakynsi kasvoi egolleni liian suureksi. Luovutin ja palasin omien harrastusteni pariin.

Mieheni ei kuitenkaan näytä antavan periksi. Tulin tänään aiottua aikaisemmin kotiin, ja mitä sieltä löysinkään: boot-camp-treenit. Leuanvedot oven ylälistassa roikkuen kehittävät kuulemma hyvän gripin. Leuanvetojen jälkeen tehtiin tasapainoharjoituksia.

Odotan jo innolla tulevaisuuden lomamatkoja. Minun ei enää tarvitse seistä köyden päässä varmistamassa. Sillä välin kun nuo rakentavat varmistuksia vuorilla, minä sovitan takapuoleni vuoristoravintolan upottavaan sohvaan. Kyllä vaan kannattaa hankkia lapsia.

19 Comments

 • Anonyymi

  Voi jessus 🙂 🙂

  Kylläpä alkoi naurattaa! Miehen ilme on kyllä kaikenkertova. "JESSS!"

  (Vissiin minä hukun nyt anonyymiteettikommentaattoreiden massaan, vaikka ennen olin "joku", jolla oli sentään nimimerkki ja ns. identiteetti…nyyh)

 • Onna

  Tiedotus: Blogilista ei ole havainnut päivityksiä muuton jälkeen. Onneksi tulin katsomaan että mitäs retriittiä täällä nyt vietetään, olisko edes keskustelua käyty 🙂

 • Mama M

  Meillä koulutus toimii niin, että marakatti ajelutetaan sairaalalle katsomaan ambulansseja viikottain ja kotona kaks vee neljä kuukautta pistelee neulalla (!!) pitkin miehen piirtämiä kuvioita paperilla. Osuu muuten helkkarin tarkkaan viivoille. En tosin tiedä, mitä hyötyä siitä on, että isi ohjaa lastaan tuohon samaan ammattiin. Ei oo ihan hhtä selkeät hyödyt kuin varmistuksesta. Tai ehkä se turvaa vaipat ja letkuruokinnan tulevaisuudessa..

 • Anonyymi

  Meillakin mies hihkuu jo innosta kun saa tulevaisuudessa vieda tyttaren (nyt 6kk…) kiipeilemaan ja ostaa sille ihan oman kiipeilyhaarniskan. Itse odotan sita aikaa kuin kuuta nousevaa: silloin mina istun hiljaa sohvalla, selaan paattomasti nettia ja juon mangodaiquiria.

  Kysyin kerran huvikseni, etta mitas jos sille tulee joku prinsessakausi eli kiipeillaanko tutu ja tiara paalla, kayttaen ainoastaan vaaleanpunaisia koysia ja kiinnikkeita. Miehen ilme oli aikamoisen kauhistunut: ei ollut ajatellutkaan, etta tytosta voisi ehka kasvaa girly-girl 😀

  • Riitta

   Heh, meidän prinsessamme pukeutuu vaaleanpunaiseen ja laskee niissä vaaleanpunaisissa pää edellä liukumäestä ja tappelee poikien kanssa. On sillä keijukaissiivet ja tiarakin, mutta taikasauvaa emme ole antaneet, koska sillä olisi liian kiva mätkiä veljeä.

   Eli siis… ei se prinsessakausi estä mitään…

 • Anonyymi

  Pariskuntien yhteinen harrastaminen on ihan höpönhöpöä. Siitä ei ole enää pitkä matka samanlaisiin tuulipukuihin. 😉

 • Satu Rämö

  Anonyymi 2:55: onhan se varmaan, mutta mä pysyn mieluummin maan pinnalla 🙂

  Anonyymi 5:46: muahhaa, siinähän on toki se riski.

  Anonyymi 2:48: joo niin mustakin! harmitti oikein kun en saanut terävää kuvaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *