Olemme muuttaneet

No päivää! Salamatkustaja on muuttanut Bloggeriin. Huomasin, että kaltaiselleni IT-vajaalle Blogger on huomattavasti miellyttävämpi käyttää kuin WordPress. Ulkoasua on helpompi muutella ja päivittäminen on nopeampaa. Tästä saa vähemmällä vaivalla paremman näköisen ja muiden googlen käyttäjien on helpompi liittyä lukijoiksi.

Train to Narvik approaches Uppsala C

Se nyt vaan on niin, että yhden lapsen mutsina olemisesta ei riitä juttua kahteen blogiin. Siksi suurin osa minä ja pätkä -jutuista löytyy nykyään Vuoden mutsi -blogista. Tällä osastolla keuhkotaan kaikesta muusta. Koska maailmassa on paljon virheitä, eivätkä ne hiljenemällä minnekään katoa.

Linjoilla ollaan myös jatkossa 😉

Kuva: abaransk

10 Comments

 • Ammi

  Kävin aikaisemmin päivällä kehumassa joitain Islanninmatkavinkkejäsi vanhan blogin puolella. Miten lie sinne pääsin, kun enää sitä ei kyllä löydy. No, hyviä vinkkejä oli, kiitos vielä, jos edellinenkin kommentti kuitenkin tuli perille 🙂

  • Satu Rämö

   Moikka, joo viestisi tuli perille. Siirsin kaikki kommentit teksteineen tänne bloggeriin – vain kaksi tuoreinta jäi sinne vanhaan. Sinun viesti oli niistä toinen – muistan kuitenkin lukeneeni sen. Kiitos siis valtavasti palautteesta! On todella mukavaa kuulla, että kirjasta on ollut iloa reissussa. Ja se Seljavallalaugin uima-allas on tosiaan aivan mah-ta-va paikka 🙂

  • Satu Rämö

   Kiitos, niin mustakin 🙂 Ja niin paljon kätevämpi käyttää…

   Tosin salasanavahvistukset ketuttaa muakin ihan sairaasti. Ne on kuitenkin vielä toistaiseksi pakko olla päällä, koska muuten kommenttikentät hukkuu angrybirds- ja xxx-roskapostiin. Onkohan bloggeriin saatavissa samanlaista roskapostisuodatinta kuin tonne wordpressiin? Jos löydän sellaisen, niin otan käyttöön ja heivaan noi salasanat kuuseen.

  • Elli

   Ei mulla ole mitään suodatinta (tai ainakaan tietääkseni) ole ja yhtään roskapostikommenttia en ole saanut, vaikka vahvistukset ei ole päällä. Voikohan se roskapostin määrä johtua siitä, että sä blogaat siellä kuusessa?

 • Minna

  Jee! Tervetuloa tänne 🙂 Mustakin tää blogger/blogspot mikä lie on vallan mainio, jopa minä tietokoneidiootti osaan tätä käyttää.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *