Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voita se äitiyspakkaus!

Osa lukijoistani lieneekin jo huomannut käynnissä olevan Vuoden mutsi -äitiyspakkauskilpailun. Tämä seuraava tiedoksi teille, joille kisa ei vielä ole tuttu. Ohjeet ovat yksinkertaiset: katso oheinen video ja osallistu kilpailuun. Voit voittaa maailman päheimmän äitiyspakkauksen! Kilpailuaikaa on huhtikuun loppuun asti. Videopätkän lisäksi tietoa kilpailusta löytyy täältä, Vuoden mutsi -blogista.

FYI: Tämä äitiyspakkaus ei sisällä kylpyveden lämpömittaria tai helistintä. Enjoy!

10 Comments

 • höh

  Mää ymmärsin ohjeet väärin, luulin että kirja pitää lukea ensin! 31.3 mennesssä. Luen kyllä mutta vielä en ole ehtinyt.

 • höh

  Ihana äitiyspakkaus muuten! Kun olen ostanut Fazerin Sinistä, olen muistellut teidän ohjeitanne lämmöllä.

 • Zaida

  Mä katsoin tän videon ilman ääntä, koska olen töissä, joten esmes niiden valkeiden härpäkkeiden merkitys jäi mulla enemmän tai vähemmän valistuneiden arvailujen varaan. MUTTA suklaan ja skumpan mä kyllä tunnistin. Mun kaltainen hc-velakin olisi saattanut harkita lisääntymistä, jos virallinen äitiyspakkaus olisi tuollainen ;).

 • Riitta

  Minua rupesi tuota katsellessa ahdistamaan koska: 1) kuopuksen imettäminen sohvalla ei moneen kuukauteen onnistunut, vaan piti mennä makuuhuoneen hiljaisuuteen ja pysytellä siinä yhdessä sillä kertaa kelvanneessa asennossa, hiljaa ja liikkumatta, 2) mitään matkaoppaita ei imetysten aikana tosiaankaan pystynyt lukemaan, hyvällä säkällä saattoi selata varovaisesti kännykällä nettiä, ja 3) menkat eivät ole vielä alkaneet ja tuskin enää koskaan alkavatkaan (ikä+hormoonikierukka tekevät tehtävänsä).

  Neljän sijasta kahdeksan kiloa suklaata?

 • salamatkustaja

  Juu ei, vasta huhtikuun loppuun; eli aikaa on vielä ruhtinaallisesti! Munkin mielestä toi pakkaus on ihana, arvaa ketuttaako, että ei voi itse osallistua. (No söin kyllä kuormasta yhden fasun levyn, myönnetään 😉 )

 • salamatkustaja

  Hih, täytyykin laittaa sosiaaliministerille sähköpostia – äitiyspakkaus uusiksi! 😉

 • salamatkustaja

  Tolla cv:llä vaikka sata kiloa. Aika raskaalta kuulostaa toi; kun ei imetys mulle itselle muutenkaan ole mitään herkkua…

 • Riitta

  Kiitos!

  Minulla on aika ristiriitainen suhde imetykseen: toisaalta se oli minulle hyvin tärkeää ja olen imettänyt molemmat parivuotiaiksi, mutta tämä kuopuksen asentorajoitteinen rintaraivarikausi oli kyllä…

  … aina kun näen tai kuulen jonkun kertovan, mitä kaikkea sitä voi tehdä samanaikaisesti, kun imettää… ARGH!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *