Kuvamuistoja

Muistatteko Jill Greenbergin kuvat itkevistä pikkulapsista?

Jill asetteli lapsen kameran eteen, antoi tikkarin, repäisi sen kädestä, sai lapsen itkemään ja otti kuvan. Vaikka tikkaritemppu on vähän julma, kuvat ovat upeita. Harvoissa kuvissa tunteet ovat yhtä aikaa näin aitoja ja vahvoja.

Kun oma ipana pärähtää raivoitkuun syystä tai ilman ja kamera on lähettyvillä, muistan Jillin otokset – ja yritän samaa. Mutta eihän se onnistu. Lopputulos on räkää linssissä.

Tänään lapsi olisi saanut mutsistaan samanlaisen kuvan. Kersa onnistui lukita meidät ulos kodista. Kääpiö pääsi käsiksi avaimiin ja sujautti ne tomerana sisään postiluukusta. Olin lukinnut oven hetkeä aikaisemmin. Ihan tikkarifiilis.

4 Comments

  • Piia

    Eikä? 😀 Tuo olis meille niin tyypillistä, onneksi ei oo postiluukkua ovessa 😉 Kerran lukitsin itseni ulos, mutta Onni oli silloin vaunuissa nukkumassa ulkona, joten hipsin vain naapuriin lainaamaan puhelinta ja hälyyttämään Siggin kotiin 😀

  • Valeäiti

    Voi kiesus, enpä olisi totakaan riskiä tajunnut ilman ennakkovaroitusta 😀 kiitos siis vinkistä, avaimet pysty visusti mulla tästä lähin.

  • salamatkustaja

    Toivottavasti et ollut ulkona yöpaidassa ja vuodenaika tammikuu 😉 Onneksi on naapurit lähellä! Kelaa jos asuit Raufarhöfnissä ja sattuis toi sama. Glub.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *