Mutsi villiintyy

Anoppi halusi kääpiön hoitoon ja mies lähti nukkumaan ulos lumikinokseen (vapaaehtoisesti)

Tällä mutsilla on siis tiedossa vapaa lauantai-ilta. Seuraavat 24 tuntia vain MULLE. Villiinnyin perinpohajisesti. 32-vuotiaan villi lauantai-ilta sisältää seuraavat elementit.

Lähdin mikrojuoksulenkille. Kävin lenkin päätteeksi ostamassa illallisen. Ihan on ravintoympyrän muotoinen:

Nätisti alkaa juusto sulaa. Mitäköhän toi punainen on? Ketsuppia? Ei sen väliä, kunhan saan syödä sen yksin ja hiljaa.

Sitten viihteelle.

Lopuksi tyhjensin irtokarkkipiilon. Aion syödä kaiken reteesti kulhosta ilman poskipiiloja.

Hyvää viikonloppua!

11 Comments

 • mimmi

  Me käytiin miehen kanssa testaamassa ipanoiden uusia matkakärryjä. Siis tytöt oli kyydissä, en mä. Poikettiin terassille ja mies postas elämänsä ensimmäisen kuvan feisbuukkiprofiiliinsa. Kaksosrattaat (tytöt sisällä) ja oluttuoppi. Ja kuvatekstiin, että perheen kanssa iltakävelyllä. Näin meillä, Tanskassa 🙂

 • Satu

  Hieno homma, näin sen pitää mennä! 🙂 Isovanhempien luona vierailu on kyllä kanssa yhtä juhlaa, sohvalla koneen kanssa istuminenkin on luksusta kun sen saa tehdä rauhassa ja mummi ja ukkoi höösää pienen kanssa.

 • salamatkustaja

  Joo oli kyllä tavallista villimpi viikonloppu. Aika jännä huomata, että puolesta kilosta irtokarkkeja (tuossa kulhossa oli vain murto-osa, hehe) voi tulla krapula vatsaan…

 • Maeve

  Mulla ei ole lapsia, mutta kun mun aikuinen lapsi (lue: aviomies) on poissa viikonlopun tai illan ja saan kodin edes joskus kokonaan itselleni, on mun menu aivan samanlainen 🙂 Pizza saattaa vaihdella, mutta Ristoranten Mozzarella se kuitenkin on usein. Tuohon päälle vielä Ainon suklaa-toffee-lakritsi-jäätelöpurnukka (jota tuskin Islannista kuitenkaan saa…), niin voi ah, miten ihanaa on saadakaan olla kotona yksin!

 • salamatkustaja

  😀 yksinäiset pitsaillat on parhautta. ja Aino-jädee ei tosiaan saa Islannista, mutta onneksi melkein nurkan takana on jukurttijäätelöbuffet, jossa on noin 15 lajia, ja saa itse tursottaa. Maksu tulee painon mukaan. Taivas.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *