Heiaheia vaan sullekin

Hitto että voi olla ihminen joskus saamaton.

Aloin muutama kuukausi sitten käyttää heiaheia.com-palvelua, ajattelin että liikuntahetkien rekisteröinti jonnekin nettiin tsemppaisi liikkumaan enemmän. Mutta eihän mulla ollut koskaan aikaa edes kirjautua koko palveluun.

Viiden kuukauden ajan sain kerran viikossa sähköpostiini tämän saman viestin  ja joka kerta se vitutti yhtä paljon. ”Hopefully you can start moving soon again!” No vittu joo. Tänään päätin että virtuaalitreenarin on nyt aika sulkea päänsä. Vedin piuhat irti – ja kas, heti tuntui paljon rennommalta. Vois lähteä vaikka lenkille. Mikrojuoksulenkille.

12 Comments

 • Kaisa

  Tuo mikrojuoksulenkki on ihan loistava sana ja idea! Olemme ystäväni kanssa alkaneet käyttää sitä. Kannustaa meitä poistumaan kotoa lenkille silloinkin, kun ei yhtään huvittaisi. Vaikka juoksisi vaan kilsan, niin sekin on parempi kuin ei mitään. Kaisa p.s. Mikrojuoksulenkki-sanan lisäksi kiitos kivasta blogista, joka myös piristää päivää.

 • Hanna

  Saan joka maanantai tuon saman viestin. Suomeksi, tosin. Siinä lukee Hanna, toivottavasti olet kunnossa ja pääset pian liikkumaan! Ugh, syö pääsi. En osaa sulkea sen päätä, joten laulakoot. Pisto sydämessä, kerran viikossa.

 • Maeve

  Sen meiliasetuksen saa pois oikeasta yläkulmasta "käyttäjätili" -> "asetukset" ja sit vaan alas "ilmoitukset" osioon ja tarvittavat täpät pois.

  Mä diggaan Heiaheiasta samasta syystä kuin Kaisa. Jos itseä laiskottaa monetta päivää putkeen ja näkee kuinka aktiivisia kaverit on, niin tulee lähdettyä ees puolen tunnin happihyppelylle. Sillä kun ei ole Heiaheiassa mitään väliä, että onko kyseessä tunnin hikijumppa vai ihana ja rentouttava hieronta 🙂 Pääasia, että edistää omaa hyvää oloaan.

 • Nuppu

  Mä olen nuorempana (eli noin sata vuotta sitten) liikkunut paljon, ja jotenkin sitä edelleen on valheellisissa mielikuvissaan on edelleen urheilullinen ja hyväkuntoinen nuori nainen. Kunnes elämä välillä pirullisesti läjäyttää totuuden päin pläsiä armoa tuntematta ( http://nuputtelua.blogspot.com/2011/12/telinevoikka-ja-karu-totuus.html )… Mä piru vie hankin koirankin että se ulkoiluttaisi mua. Suosittelen kyllä ennemmin hankkimaan miehen joka ulkoiluttaisi vähän parempiin mestoihin. Mutta minun liikumattomuuteen on hyvä (teko)syy, mies opiskelee ja asuu arkipäivät muualla ja kuopus on vasta 7-v., ei sitä viitsi heti jättää yksin kun tulee viiiden aikaan töistä. Hitto, minkäköhän (teko)syyn mä keväällä keksin kun mies viimein valmistuu??

 • Riitta

  Minä saan kaksi kertaa päivässä töihin taukojumppameilin. Kai sekin on jumppaamista, että painaa deleteä?

 • salamatkustaja

  Jee, mainiota että ilosanoma on levinnyt. Tää on ehkä parasta, mitä juoksu-urheilulle on tapahtunut 😉

 • salamatkustaja

  Palvelu on kyllä ihan nerokas ja tosi käyttäjäystävällinen urheilupäiväkirjojen pitäjille. Säilyy tallessakin, toisin kuin hapertuva muistivihko hikisessä treenikassissa. Tää onkin vaan ollut niin mun oma ongelma: en ehdi/jaksa kirjoittaa muistiin mitään päiväkohtaisia tekemisiä, aina kun aloitan, se jää kesken. Mulla on aika monta tyhjää päiväkirjaa pahvilaatikoissa ympäri autotallia….

 • salamatkustaja

  On on, ehdottomasti. Delete-liike pitää – jos ei jännetuppitulehduksen – niin ainakin stressaantumisen loitolla. Kaikki mitä ei huvita tehdä / mihin ei huvita vastata, kannattaa dellata heti.

 • Dorit

  voi saakeli, mä oon niin samassa jamassa. en tosin saa meilejä, mutta puhelin pursuaa kaiken maailman applikaatioita.. faaak.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *