Salamatkustajan joulukalenteri – 8. luukku

Joulukalenterin 8. luukku.  Ikuistettuna torstai-ilta 8.12.2011 kello 21:55. En voi sille mitään, mutta tuosta ”kuoppia tiessä” -liikennemerkistä tulee mulle aina mieleen norsun nielaissut käärme. Olikohan se Pikku prinssissä…

5 Comments

 • Anne

  Näistä kuvista tulee ihan kamala Islanti-ikävä 🙁 Siitäkin huolimatta, että pää meinasi poksahtaa ja itku tulla useamminkin kuin kerran kun oli pimeää vielä joskus yhentoista aikaan. Kevätyöt korvas kaiken 😉 Teiän kotikatu muuten näyttää ihan yhen mun au pair -kaverin kadulta!

 • salamatkustaja

  Pimeys on ankeeta… Mutta voi sitä iloa kun kello on 11 ja lähtee töistä lounaalle ja huomaa että ei hitto, aurinko ei olekaan nielaissut itseään. Onneksi kevät tulee…

  Me asutaan keskustassa, parin kadun päässä Laugavegurilta; joten ehkä hän on tässä ihan hollilla 🙂

 • Anne

  Nojoo, siellä jossain se asu, tien nimi tais olla Vidimelur 🙂 Ei ihan parin kadun päässä, mutta kuitenkin tarpeeks lähellä jättää talvivaatteet kotiin ja kävellä Danski Barinniin pelkissä sisävaatteissa…

 • salamatkustaja

  Evkka, joo tuossa lyhtypylväässä. Tosin hyvin pienellä 🙂

  Vidimelur, hihi sieltä kun kävelee ilman päällystakkia baariin tarvii muutaman lämmikkeen 🙂 Vaikka oikeastihan se on ihan lähellä. Täällä autoilijoiden onnelassa tosin satakin metriä tuntuu "matkalta".

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *