Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salamatkustajan joulukalenteri – 5. luukku

Maanantaiaamu kello aamukahdeksan. Ja missäs paistaa valo – naapurin päiväkodissa tietty. Siellä on tahmakäsiarmeija valmiina aamupäivän harjoituksiin. Jos jossain on pimeää niin täällä. Ei taaskaan näe, mistä taivas alkaa.

3 Comments

  • salamatkustaja

    Samputti, oikeassa olet! Ilmankos tää nykyinen kotikatu on tuntutunut näin kotoisalta. Mä asuin pari vuotta Aleksis Kiven kadun päässä, siellä lähellä — ööh — Päijänteentietä. Nykyään sinnekin pääsee ratikalla, voi aikoja 🙂 Jos muutan koskaan takaisin stadiin, niin haluan sinne! (Tai no, Kurvikin oli musta tosi yees.)

  • salamatkustaja

    Oho, nyt multa meni siis Vallila ja Alppila sekaisin. Mutta about samoilla huudeilla 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *