Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salamatkustajan joulukalenteri – 24. luukku ja lahjani teille

Hyvää joulua kaikille ihanille lukijoille! Niin heille, jotka jaksavat ilostuttaa minua kommenteillaan, kuin yhtä paljon teille hiljaisemmille sieluille, jotka käyvät täällä selailemassa ja lukemassa. Ilman teitä ei olisi tätä blogia – eikä ensi keväänä ilmestyvää, Project Maman Katjan kanssa yhteisvoimin kirjoitettua Vuoden mutsi -kirjaa.

Pystytimme Katjan kanssa kirjaan liittyvän blogin, johon keräämme kaikenlaista huumoripitoista vanhemmuuteen liittyvää digitavaraa. Siispä tässä sinulle Vuoden Mutsi, ole hyvä!

Mitä parhainta joulua teille kaikille. Muistakaa syödä paljon keksejä <3

4 Comments

  • Ammi

    Hyvää joulua! Löysin blogisi joitain viikkoja sitten ja muutamassa päivässä luin kaikki tekstit läpi 🙂 Ensin huomasin pelkästään Islanti-kategorian, mutta heti sen jälkeen muutkin jutut imaisivat mukaansa. Voisin kuvitella, että suhtautuisin lapsen saantiin aivan samalla tavalla. Mutta Islantiin "palatakseni", olen aina halunnut päästä käymään siellä ja lokakuussa pyysin valmistujaislahjaksi rahaa nimenomaan Islannin matkaa varten. Ja eilen pukki toi erään Islanti-matkaoppaan 😉 Ensi vuonna minä todellakin aion toteuttaa niin monia vuosia haaveissa olleen reissun 🙂

  • salamatkustaja

    Hei mahtavan lahjan sait, hehe. Ja mahtavan lahjat olet hankkimassa itsellesi; täällä riittää nähtävää ja tekemistä luontomatkailusta ja kansantarinoista kiinnostuneille. Ihania joululomapäiviä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *