Vaadin pienempiä reikiä

Kuinka paljon voivat ärsyttää arjen pienet vääryydet? Ainakin niin paljon, että vääryyden käy tallentamassa kännykkäkameraan ja jakamassa nettiin. Voiko mikään lisätä vitutusta enempää kuin ylireilu saippuapullo väsyneenä suihkussa käyvää ihmistä? No kyllä ei voi.


Suihkusaippuapulloissa on nykyään aivan tavattoman isot annostelurei’ät. Kun pulloa kallistaa, sieltä valahtaa käteen puoli litraa saippuaa, josta puolet valuu lattialle. Sitten liukastut ja otat saippuakädellä kylpyhuoneen seinästä tukea. Mieltä ylentävää suihkussa käynnin jälkeen kuurata kylpyhuonetta. Not.

Että te ystävät siellä Colgatella. Voisitteko sahata vähän pienempiä reikiä näihin teidän tölkkeihinne? (Lätkäistkää vaikka purkkiin kymmenen senttiä lisähintaa  niin pysyy katteet ennallaan. Vituttaa tämä saippuassa kylpeminen.)

10 Comments

 • Kahdessa kulttuurissa

  HAH! Ihan sama ongelma mulla, juuri tuon saman saippuatötsän kanssa (näkyy kuvasta päätellen olevan ihan sama tuoksukin). Kirosin suihkussa, kun saippuaa hulahtelee pitkin kaakeleita.

 • Rytsis

  Samaa kiroilin kun ostin tuollaisen "säästöpakkauksen" saippuaa. Onpa tosi säästöä, kun tulee litra kamaa kerralla. Epäilevä voisi luulla, että suunniteltu juttu =)

 • Annukka

  Palasaippuaa kehiin ja maailmakin pelastuu (?) 🙂

  Tosin sen kanssakin voi liukastella ja saada jännitystä elämään =D

 • salamatkustaja

  Eli en ole yksin ongelman kanssa – helpottavaa!!
  Mä oon ihan satavarma, että toi reikä on noin iso just siksi, että jengi ostaisi enemmän saippuaa. Mä olisin valmis vaikka maksamaan siitä saippuasta vähän enemmän, jos se myös kestäisi pidempään. Älytöntä heittää desi saippuaa hukkaan joka päivä. On meillä ongelmat 😀
  '

 • nennas

  Mä oon ratkaissu tän ongelman niin, että täytän sellasta sopiva reikäistä pulloa tosta isosta säästöpakkauksesta 😀

 • Täti

  Ei niin pientä vitutuksen aihetta, ettei kannattaisi valittaa! 🙂 Toinen erittäin veemäinen pakkaustyyli on sellainen painepullo, josta ei muka valu turhaan ketsuppia/saippuaa/hoitoainetta, mutta todellisuudessa sekin on suunniteltu vain siksi, että tököttiä on mahdotonta saada annosteltua vähän.

  Lapsi tykkää.

 • tiiuli

  Tein samaisen merkin saippuasta keväällä reklamaation, kun pullon sisältö haiskahti aivan kamalalta. Sain vastauksenkin, tai oikeastaan muistutuspostin (en jostain syystä saanut ekaa meiliä Colgaten suunnalta) ja lupasivat kohteliaasti lähettää ties mitä tuotteita, että olisin "jatkossakin tyytyväinen heidän tuotteisiinsa".
  Sitä hyvityspakettia odottelen kyllä vieläkin, enkä oo jaksanu tehdä reklamaatiota reklamaatiosta 🙂

 • Unikas

  Täti on muuten ihan oikeassa mitä tulee noihin "suttaamattomiin" ketsuppipulloihin. Ne vasta suttaakin, koska pullosta ei ensin tuu mitään, mutta sitten kun sitä on tarpeeksi painanut niin sieltä purskahtaa tavaraa niin että sitä on sitten seinillä ja kaikkialla.

 • Elli

  Ja yksi suuri ärsytyksen aihe on pumppupullot: miten iso ongelma on tuottaa sellainen pumppusysteemi, joka suihkauttaisi tavaran nätisti kämmenelle? Ilmeisesti iso, koska yleensä se tökötti on silmässä tai seinässä tai vastapestyllä paidalla… Verenpaine nousee ihan pelkästä ajattelusta! AARRGH!

 • höh

  kyä mää väitän, että tää on ihan tiatosta! kuta enemmän pullosta tulee, sitä nopeemmin kuluu. ja mitä enemmän pumpusta tursuaa, sama peli!

  sit on viä ne pullot, joihin jää reilusti tavaraa pohjalle kun pumpun putki ei, kas kummaa, yllä pohjaan asti. Kyä on valmistaja ovela 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *