Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Niistä raskausvaatteista – kupit kiertoon

Veikkaanpa, että kaikki ovat tämän raskausvaateilmoituksen jo lukeneet (ainakin Ilta-Sanomista tai Iltalehdestä). Mutta halusin nyt vielä kertoa teillekin, että meinasin pissata housuihini kun luin raskausarpiin sointuvasta violetista. Go Projectmama 🙂

Melkein kaikki raskauteen ja imetysaikaan liittyvät tekstiilit voi onneksi tuupata pois nurkista. Paitsi yhtä: imetysliivejä.

Niitä ei todellakaan voi käyttää raskausajan jälkeen. Tai lahjoittaa kaverille. Minulla olisi pari ideaa, miten käytetyt liivit saa hyötykäyttöön:

 • Pingota liivit vaakatasoon, läpät lattiaa kohti: saat fiksun pyykkikorin pikkupyykille. Oikeaan kuppiin mustat pikkuhousut, vasempaan valkoiset. Pyykkikorin voi tyhjentää läpistä FIFO-periaatteella: first in first out.
 • Cupcakes. Tai siis ämpäricakes. Tarkista pesuohjeesta, että liivit ovat uuninkestävät.
 • Joogasukat. Kun ote lattiasta alkaa lipsua, avaa läpät.
 • Jos kävi flaksi eli sait kaksoset, imetysliiveistä saa muksuille kesähatut. Läpän voi avata kuumalla. Eikä huolta, vaikka kaksoset ryntäisivät eri suuntiin. Koska kuten kaikki tietävät: imetysliivit kyllä venyvät.
 • Oikeastaan nämä kaikki ideat ovat tosi huonoja. Parasta on laittaa ilmoitus Herkku.nettiin. Sieltä löytyy varmasti joku setä, joka haluaisi äidinmaidolta tuoksuvat, pesemättömät imetysliivit. (Jos joku on myynyt, olisi kiva kuulla, millaisissa hinnoissa ne liikkuvat. Toi kuvausrekvisiitta odottaa ottajaansa.)

7 Comments

 • etl

  Heh 🙂 Mä kyllä heitin ne venyvimmät pois heti kun lopetin tissittelyn, johan ne oli ihan harmaat pesuista. Enkä muutenkaan kestänyt katsoa.

  Sattui tässä kerran kesällä, että kasvihuoneessani vesimelonin taimet alkoivat molemmat kehittää hedelmää. Olin laittanut kasvit kiipeilemään narua pitkin, ja mietin miehelleni ääneen, että mitähän sitä laittaisi tueksi, etteivät hedelmät irtoa kasvista. Olin jostain keskustelupalstalta lukenut, että verkot on hyviä kun ne joustaa ja toivoinkin, että miehellä sattuis olemaan sellaista jemmassa. No ei, se sanoi "hihi, paa tissiliivit".

  En sitten laittanut. Kadulta on aika hyvä näkyvyys kasvihuoneeseen 😉 Siinähän ois lenkkeilijät miettineet, mikä tuo punapitsinen juttu tuolla takarivissä oikein on… :DDD Olin tylsä ja laitoin maitopurkin alle.

 • auRa

  Noista saisi myös varmaan aika täräyttävän monokini-tyylisen uima-asun avaamalla kupit ja tunkemalla jalat läpi. Sitten vain olkaimet olan yli ja Blue Lagooniin. Toisena vaihtoehtona hanki kuolleita lunneja ja pelaa live-Angry Birdsiä. Bonuspisteitä jos huutelet samalla jotain suomalaisen kulttuurin levittämisestä.

  Mun oli muuten pakko kopioida tää eräältä keskustelufoorumilta jonka jäsen olen koska olen kuullut todella monen raskaana olevan naisen valittavan samaa asiaa:

  "Dueling boobs is where you wake up one morning and one boob is a full cup size larger and the other hasn't changed in size. Slowly over the course of a couple of days the second one catches up and then a few days later the first one swells up enormously again leaving the slow boob to catch back up. The first morning I noticed this I cried while envisioning a world where one breast was so large it ended up dragging on the ground and the other stayed the same size, leaving me a freak of nature with no employment opportunities except for the Coney Island Freak Show. My husband tried really hard not to laugh at me but he just couldn't help himself with my ridiculousness."

  Tuossa tapauksessahan imetysliiveistä olisi huikeasti hyötyä. Niitä kuppeja voisi varmaan liitellä toisiinsa niiden hakasten tai tarranauhojen avulla ja tehdä niistä sellaisen megakupin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *