Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olen luokattoman huono vaimo

Mies vetää kesän viimeistä työvuoroaan Vatnajökullilla. Thank God.

Hänellä on tapana soittaa iltaisin ja kysellä kuulumisia – ja minulla on tapana puhua erittäin lyhyesti. Tänään hän kiusoitteli kysymällä, että mikä ihmeen rakastaja sulla on siellä kylässä aina kun mä olen yötä poissa kotoa.

No kirjat, perhana!

Kun mies ei ole kotona, voin lukea kello 20 eteenpäin, kun skidi on nukahtanut. Kukaan ei kysy mitään, ei tarvitse sanoa mitään. Ja juuri tänään oli kesken Anna-Kaari Hakkaraisen Verkko, joka tuli PEKK:n kuukaudenkirjana perjantaina postissa. Kun on hyvä kirja kesken, ei ehdi lörpötellä puhelimessa.

2 Comments

  • Hebs

    Heh, mun mies kysyi juuri onko mulla joku toinen kun olen niin hyvällä tuulella koko ajan. Luulen että mun hyvä tuuli johtui kyllä uudelleen aloitetusta lenkkeilystä. Lukisin jos ehtisin, täytyy yrittää aikaistaa lapsen unirytmiä vielä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *