Out of office

Nämä lähtivät telttailemaan. Muutama päivä edessä Islannin Länsivuonoilla. Alla auto, teltta, makuupussit, laatikollinen ruokaa ja skidille sängyn virkaa toimittava ilmapatja. Pakkasin mukaan myös vaelluskamat ja karmean kasan vaippoja.

Kerron sitten, kuinka kävi.

Ensi viikkoon, adjöös!

5 Comments

 • Henna

  Hyvää lomaa. Minä vissiin olisin loman tarpeessa kanssa, luin tuon otsikon, että "out of coffee" 😀

 • Pirpana

  Toivottavasti reissu menee hyvin! Pakko tunnustaa, että meikäläinen on sen verran mukavuudenhaluinen, eettä minusta ei olisi samaan:-) Jotenkin olen lomayhtälössä riippuvainen hotellista:-)

 • Emilii

  Ihana kakara! 😀

  Miten jaksat kantaa tuota reppua? Meillä on samanmoinen ja olen 20 minuutin jälkeen rätti. Tai sitten minä olen vain huonokuntoinen ja sinä iskussa.

 • Salamatkustaja

  Sari, kiitos! Näin jälkikäteen vastaan, että loma oli mitä mainioin!
  Henna, hehe, no sekin kyllä pitää paikkansa ainakin kerran päivässä…
  Pirpana, komppaan sua. Mä nukuin ekan telttayöni Islannissa muutama vuosi sitten – ja inhosin sitä. Vähitellen opin hyväksymään, että teltassa ei ole lämmitystä eikä sisävessaan. Kului vähän aikaa, ja aloin pitää telttailusta. Ja kyllä tämä reissu lapsen kanssa vähän jännitti, mutta kaikki meni ihan nappiin. Rentouttava loma, jolta palaa kotiin virkeänä ja levänneenä sisältää mielestäni ainakin kolme kokovartalohierontaa, luksushotellin ja pinon hyviä kirjoja + juoksulenkit joka ilta + hyvää viiniä. Telttamatka on mahtava elämys, se on kuin rankka suoritus täynnä mieleenpainuvia kokemuksia. Menipäs syvälliseksi 🙂 Mutta siis pääajatuksena se, että hotellilomat ovat minusta ihan parhautta.

  Emilii, kiitos! Hän viihtyi telttamatkallakin hyvin, nukkui teltassa jopa paremmin kuin minä… Mun mies yleensä kantaa ipanaa ja tuota reppua, mulla on kassissa litra vettä ja nuudeleita. Pisin vaellus lapsi omassa selässä on ollut noin 4 h. Ja oli kyllä jalat aika hyytelöä sen jälkeen….

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *