Housuvaippa, onko se maailman huonoin

Ostin ipanalle housuvaippoja matkavaipoiksi. Ei todellakaan olisi pitänyt. (Koska enhän minä tajunnut, että housumuotoon ommellun vaipan voi repiä sivusaumasta rikki ennen riisumista.)

Tapahtui seuraavaa:

Lapsen kahden päivän ruoansulatuksen jämät pärähtivät vaippaan. Yritin poistaa käärön vetämällä ”housut kinttuun”. Yllätys levisi pitkin lapsen jalkoja, siitä hotellin matolle, omille käsivarsille ja vaatteille. Hotellin aamiaispöydässä ihmettelin, mikä on tuo mustanruskea 30 senttiä pitkä skraidu vasemmassa käsivarressani.  Kuivunut vauhtiraita pysyi hajuttomana kunnes aloin pyyhkiä sitä kostealla rievulla. Että hyvää ruokahalua ja välttäkää lapsiystävällisiä hotelleja.

Valivali. Onneksi on jaettavana myös yksi ihastuttava juttu. Nimittäin tämän kesän onnistunein puutarhakoe. Istutin jotain siemeniä (luultavasti kehäkukkia) mullalla täytettyihin puhkikuluneisiin kumisaappaisiini. Eikö olekin hieno idea? Saa pölliä!

9 Comments

 • Shandy

  Haha,meillä kanssa poistettiin housuvaipat pitkään tuolla ”housut kinttuun”-systeemillä, varmaan kaksi ellei kolmekin kuukautta, ennen kuin LAPSETON ystäväni kehoitti repimään vaipat sivusaumasta. Jes. Teippivaipat oli mahdotonta saada pojalle jalkaan kun ei se pysynyt paikallaan, joten kestettiin sitten kakkatahrat KAIKKIALLA aika kauan ennekuin saatiin tietää miten niitä käytetään.

 • st

  Ja minä kun olen aina ihmetellyt, että miksi kukaan haluaa käyttää lapsellaan housuvaippoja, koska niistähän kaikki leviää pitkin kinttuja kun ne vetää pois jalasta….
  Interneetti, ihmeellinen vertaistuki ja tietopankki.

 • Hebs

  Hehee, mulle kävi sama juttu, mutta onneksi mies oli valveutuneempi ja opetti, että ne voi repiä.
  Kyllä tuotteessa kuin tuotteessa pitäisi olla käyttöopas. Mä tarvitsisin nyt sellaisen päiväkoti for dummies -oppaan. No, kavereilta voi kysyä, niillä on kokemusta.

 • Siukku

  Yllättävän moni on missannut sen ohjeistuskuvan siinä vaippapaketin kyljessä, jossa näytetään että ne voi repiä sivusta. Poikani kummitäti lähetti jopa Liberolle kiukkuista palautetta että housuvaipat on ihan surkeita!

 • Amanda

  Haha, mä tajusin tän istekin vasta kaksi viikkoa sitten – mutta en ihan vastaavassa yhteydessä vaan ollessani vanhainkodissa töissä. 😀 Yritin kiskoa vaippoja yhdeltä sedältä niin että sillä oli sukatkin jalassa, kunnes ohjaaja tuli sanomaan että ei näin. Luoja. Siitä tuliskin sotkua…

 • salamatkustaja

  Sekoilun paikka siis muillakin.

  Amanda, jostain syystä mua alkoi naurattaa kertomasi juttu ihan hillittömästi. Sinä tai setä ette varmaan kokeneet sitä yhtä huvittavana 🙂 Vanhainkodissa tavataan, toverit!

 • Jenni

  Aarghh… Mulla on kaksi lasta (!) ja molemmilta olen vetänyt housuvaipat aina nilkkoihin ja varonut levittämästä sitä p*skaa kintuille. Meillä on mies tehnyt samoin, eipä sekään tajunnut… Juu, ollaan yksinkertaisia. Kiitti tiedosta. Ehkä hypoteettisen kolmannen lapsen kohdalla sitten jo osataan.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *